Prodej bytu 2+kk, Olomouc, Třída Jiřího Pelikána, 50 m2 (ID: 3356861)

Třída Jiřího Pelikána, Olomouc

Prodáno
4 586 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 856 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Olomouci

Informace k bytu

Prodej nových bytů v atraktivní lokalitě na Šibeníku úspěšně pokračuje. Navazujeme na dokončenou první etapu a v druhé etapě postavíme dva nové bytové domy. Aktuálně stavíme druhé nadzemní podlaží a nové byty budeme předávat koncem roku 2025. Projekt Šibeník II nabídne byty s dispozičním řešením 1+kk až 4+kk a také investiční jednopokojové ateliéry o ploše 30-45 m2. Koncepce nízkopodlažních bytových domů je architektonicky řešena tak, aby svým obyvatelům poskytla zázemí pro rodinný život a zároveň plnila požadavek nadčasovosti, elegance, funkčnosti a vysokého komfortu. Nabízíme výhodné platební podmínky - po celou dobu výstavby vám stačí uhradit pouze 20% z ceny bytu a doplatek kupní ceny počká až po dokončení stavby a kolaudaci. Smluvně dohodnuté ceny garantujeme. Máme prodáno již přes 40% bytů - kontaktujte nás a pomůžeme Vám s výběrem!

Šibeník je ideální adresa odkud máte všude blízko. Lokalita mezi ulicemi Na Šibeníku, tř. Míru a tř. Jiřího Pelikána je umístěna v širším centru Olomouce s výborným dopravním spojením MHD i napojením mimo město na Brno a Mohelnici. Pěšky lze využít procházku městskými parky na náměstí za kulturou. Školy, školky, lékařská péče i obchody jsou v bezprostřední blízkosti.

Parametry bytu

Stav
Prodáno
Cena
4 586 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 2. 2024
Adresa
Třída Jiřího Pelikána, Olomouc
ID
N03662
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
50 m2
Patro
2. z 4
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
50 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Topení
Ústřední dálkové
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Balkon
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Roman Wurzel

Roman Wurzel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Olomouci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu