Prodej bytu 3+1, Bechyně, Na Libuši, 85 m2

Na Libuši, Bechyně

2 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 344 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání)

Prémioví partneři v Bechyni

Informace k bytu

Rodinný byt se skladovacím prostorem a sklepem v žádané lokalitě.

Máme tu pro vás exkluzivní nabídku zděného bytu 3+1 se skladovacím prostorem a ve společenské místnosti soukromou saunu a pingpongovým stolem v žádané lokalitě Na Libuši v krásné Bechyni. Tento byt má velkou výhodu, že je ve zvýšeném přízemí, takže je ideální pro mladou rodinu nebo pro všechny, kteří nechtějí šlapat po schodech do pater nebo mají pohybovou indispozici.

Parametry nemovitosti:

Typ nemovitosti: Byt 3+1
Celková plocha: 85 m2
Sklep: 3,8 m2
Dřevník/sklad: 9,7 m2
Počet ložnic: 2
Kuchyně: 1
Koupelny: 1
WC: 1
Parkování: vedle domu

Dispozice bytu zahrnuje velkorysý vstup, prostornou kuchyni (10,44 m2) s komorou na potraviny a dostatečným prostorem pro jídelní stůl pro celou rodinu, 2 ložnice (11,89 m2 a 14,71 m2) a velký obývací pokoj (21,90 m2), kde je možnost připojení krbu na tuhá paliva, a proto k bytu patří velký dřevník/sklad (9,70 m2) na skladování paliva. V případě napojení na plynový nebo elektrický kotel a zřízení topné soustavy lze z dřevníku udělat dílnu. Samozřejmostí je samostatná toaleta a koupelna (3,07 m2). K bytu patří i velkorysý sklep (3,80 m2).

Byt je v původním stavu a tedy před rekonstrukcí. Bytu dominuje krásná dubová parketová podlaha v obývacím pokoji a obou ložnicích. Okna jsou plastová, zánovní s dvojsklem. Velkou výhodou je, že byt je po celé podlahové ploše zateplen zespoda. K bytové jednotce je zaveden plyn, ale rozvody a topná tělesa v bytě nejsou.
Každý vlastník má přístup do společenské místnosti, kde najdete saunu se sprchou, kuchyňku a hernu s pingpongovým stolem.

Celý dům prošel kompletní revitalizací, včetně nových plastových oken, zateplení a nové fasády. Byla opravena střecha, stoupačky, což zajišťuje vaše pohodlí a bezpečnost.

Podle katastru nemovitostí činí podlahová plocha bytu 84,96 m2. Do fondu oprav se přispívá 2.124 Kč/měsíčně. Vlastnická práva k tomuto bytu nejsou omezena, a proto můžete byt převzít ihned.

V bezprostřední blízkosti domu naleznete školu, školku,dětské hřiště, restaurace a veškerou potřebnou občanskou vybavenost.

Tato čtvrť je velmi žádaná pro svou klidnou atmosféru a výbornou dopravní dostupnost.

Cena:
Cena nemovitosti je 2 800 000 Kč.

Pokud máte zájem o tuto nemovitost, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo pro domluvení prohlídky.

Petr Kopačka
realitní makléř
603 298 562
petr.kopacka@kwcz.cz

Parametry bytu

Cena
2 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
19. 1. 2024
Adresa
Na Libuši, Bechyně
ID
06214
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
85 m2
Patro
1. z 4
Vybaveno
Ne
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
244 kWh/m2 za rok
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Petr Kopačka

Petr Kopačka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Bechyni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu