Prodej bytu 2+kk, Bučovice, 101 m2 (ID: 3361920)

Bučovice

5 278 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 153 Kč /za měsíc

(financování od 3 % p.a.)

Prémioví partneři v Bučovicích

Informace k bytu

Nově zrekonstruovaná bytová jednotka se nachází v prvním nadzemním podlaží cihlového domu a novému majiteli nabízí možnost financování od 3 % p.a.

Obývací pokoj spolu s kuchyňským koutem (23,8 m2) orientovaný na jih umožňuje přímý vstup na zahradu (106,6 m2), která k bytu náleží. Ložnice (21,4 m2) je orientovaná na sever. Vedle ložnice se nachází samostatná toaleta se závěsným klozetem a prostorná koupelna (15,1 m2), která disponuje rohovou vanou i sprchovým koutem.

Samozřejmostí jsou rozvody internetu a TV zásuvek ve všech místnostech. Povrch podlahy je tvořen vinylem v dekoru dubu. K bytu náleží vlastní parkovací stání včetně garáže (20 m), která se nachází ve dvorním traktu domu.

Dům, ve kterém se byt nachází, prošel rozsáhlou rekonstrukcí. Samozřejmostí, je kontaktní zateplovací systém fasády a nová plastová okna. Vytápění bytu je řešeno pomocí plynového kondenzačního kotle Baxi v kombinaci s deskovými radiátory.

Centrum Bučovic, kde se nachází kompletní občanská vybavenost je dostupné do 3 minut automobilem. Dostupné jsou veškeré cíle od nakupování přes zábavu, sport po vzdělání nebo turistiku. V obci je mateřská i základní škola, gymnázium, obchodní akademie i ZUŠ.

Brno je dostupné do 30 minut automobilem. Kousek od domu se nachází rovněž železniční stanice, která nabízí alternativu k cestám nejen do Brna.

Parametry bytu

Cena
5 278 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
financování od 3 % p.a.
Aktualizováno
7. 5. 2024
Adresa
Bučovice
ID
7
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
101 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
101 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Tomáš Bartoň

Tomáš Bartoň

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Bučovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu