Prodej rodinného domu, Fulnek, 364 m2

Fulnek

8 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 844 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Fulneku

Informace k domu

Dovolujeme si Vám nabídnou velký rodinný dům v klidné oblasti Pohořílek u Kujavs dobrou dostupností a se dvěmi bytovými jednotkami nebo jako celek 7+1.

Jedná se o rozsáhlou nemovitost skládající se z velkého RD, velké hospodářské stavby a rozsáhlé zahrady. Nemovitost je napojena na přípojky elektro a vodovod, na pozemku je také studna s tech. vodou. Kanalizace je svedena do vlastní ČOV s trativodem.

RD čp. 4 - je stavba z r. 2002, stavba je podsklepená, přízemní s obytným podkrovím. V domě se nachází 2 bytové jednotky - 4+1 v 1. NP a 3+1 ve 2. NP. Stávající vlastník, užívá dům jako jeden byt 7+1. Stavba je postavena na betonových základech, zdivo tvárnicové, stropy nespalné s rovnými podhledy. Fasáda domu je zateplená, příčky zděné omítky štukové, okna plastová s 2-sklem, podlahy plovoucí a dlážděné, v soc. zařízení keram. obklady. Rozvody ST a TUV v plastu, elektro 230/400 V - Cu. Vytápění ústřední zajištěné tepelným čerpadlem vzduc-vzduch, dále krb na tuhá paliva s teplovzdušným rozvodem. V koupelnách je zánovní sanita, v 1. NP je osazena kuchyňský linka se spotřebiči. V podkroví je jednoduchá pracovní linka. Z dvorní části je u domu velká zastřešená terasa. na kterou navazuje zahradní jezírko.
Hospodářská stavba - Původní velká stodolaprošla rekonstrukcí v roce 2020 a byla provedena přístavba zastřešené a obestavěné klubovny s krbem a dalším zahradním vybavením - viz foto. Původní stodola je v cca původním stavu, opravená vnější omítka. Klubovna má charakter novostavby (cca 50 m2).

Pozemek je oplocen, jsou provedeny hezké venkovní a zahradní úpravy. Pozemek je přístupný z obecní komunikace podél jeho východního kraje.

Parametry domu

Cena
8 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Fulnek
ID
00350
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
304 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Podlahová plocha
364 m2
Plocha nemovitosti
2334 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 69 lidí

Prodejce

Tomáš Chrobák

Tomáš Chrobák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Fulneku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu