Prodej rodinného domu, Chýně, Točivá, 199 m2 (ID: 3362504)

Točivá, Chýně

Rezervováno
12 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 430 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Chýni

Úklidové služby

Informace k domu

Na prodej je dvoupodlažní rodinný dům v Chýni, toto město patří v současné době k velmi vyhledávaným lokalitám. Objekt byl zkolaudován v roce 2006 a nachází se v mimořádně klidné rezidenční oblasti, ulice je jednosměrná.

V přízemí domu je obývací pokoj se vstupem na terasu, kuchyní, pokojem pro hosty, samostatnou toaletou, chodbou a předsíní, dlažba v přízemí je vyhřívána podlahovým topením.
V prvním patře se nachází prostorná ložnice se šatnou, dále 2 dětské pokoje a koupelna s vířivou vanou, sprchovým koutem a toaletou. Pro odpočinek rodiny a případných hostů je na patře ještě relaxační místnost s vířivkou a saunou. V prvním patře jsou stěny pokojů a chodby obloženy dřevem pro zlepšení tepelně izolačních vlastností. K dispozici je ještě technická místnost, kde je plynový kondenzační kotel a kam lze též pohodlně umístit pračku a sušičku. Pro zajištění zvýšené nosnosti je podlaha pod vířivkou ze železobetonu.
Vybavení domu dále zahrnuje kromě laminátových podlah také keramické obklady a dlažbu v koupelně. Objekt je osazen plastovými okny, v interiéru jsou dýhované dveře a dům má funkční bezpečnostní alarm.

Majitel domu výhledově uvažoval o stavbě zimní zahrady vedle obývacího pokoje, má k dispozici projektovou dokumentaci.

U domu je vyhřívaný bazén o rozměrech 8,3 m x 3,4 m s hloubkou 1,3 m, voda se ohřívá plynovým kotlem.
Na zahradě stojí zděný domek o velikosti 22 m2 k uskladnění sezónních věcí a také dřevěný grilovací domek pro 12 osob, který zcela určitě zaujme každého hosta.
Součástí domu je garáž pro 1 osobní vůz a na parcele jsou ještě 2 parkovací místa pod pergolou, plus větší kotec pro psa.
Dům je připojen na veřejný vodovod, plynovod a kanalizační síť.
Sousední hřiště není veřejně přístupné a je využíváno v minimální míře.

Obyvatelé Chýně mají k dispozici dvě mateřské a jednu základní školu, dětské hřiště, lanový park, obchod s potravinami, restauraci a oblíbený lokální pivovar. Další občanskou vybavenost je možno využít v sousedních Hostivicích. Kompletní služby jsou dostupné ve Zličíně, kde se nachází nákupní a zábavní centrum a kam lze dojet příměstským autobusem do čtvrt hodiny, případně autem za 10 minut a lze tam přesednout na metro trasu B. Navíc z obce lze dvěma trasami dojet vlakem do Zličína nebo přímo do centra Prahy na Masarykovo nádraží.

Užitná plocha domu je 199 m2.
Celková plocha pozemku je 582 m2, z čehož zahrada má rozlohu 454 m2

Velmi rád přivítám zájemce na prohlídce domu a zahrady v klidném prostředí na okraji Prahy

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
12 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 5. 2024
Adresa
Točivá, Chýně
ID
0279-NP00539
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
199 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
582 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX APOLLO

Sokolovská 131/86, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Robert Ács

Robert Ács

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chýni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu