Prodej bytu 2+1, Praha - Hradčany, Mickiewiczova, 66 m2 (ID: 3362595)

Mickiewiczova, Praha 6 - Hradčany

7 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 743 Kč /za měsíc

(včetně provize RK a právního servisu)

Prémioví partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k bytu

Rádi bychom Vám představili jedinečnou příležitost k získání bytu ve vile v jednom z nejvýznamnějších míst v okolí Pražského hradu - v klidném anglickém zahradním městě na Hradčanech. Toto místo působí jako klenot mezi pražskými čtvrtěmi a nyní je možností stát se součástí tohoto výjimečného prostředí.

Vila, ve které se nachází tento byt, nese v sobě ducha minulosti, a zároveň v sobě propojuje pohodlí současnosti. Postavena byla v roce 1912 na pozemku, který kdysi patřil hradčanskému bastionu sv. Ludmily.

Samotný byt s bezbariérovým přístupem o celkové ploše 65,83 m2 se nachází v 1.PP domu. Máte zde možnost upravit dispozici dle svých preferencí a tím vytvořit bydlení přesně podle vašich přání. Např. z 2+1 lze vytvořit prostorné 2+kk nebo praktické 3+kk jak je vyobrazeno na vizualizacích v inzerátu. Byt disponuje velkou ložnicí, prostorným obývacím pokojem, kuchyní a koupelnou. Sklep je možné přikoupit.

Prestižní lokalita Prahy 6 u Chotkových a Letenských sadů ztělesňuje životní kvalitu propojenou s historickým šarmem i moderním komfortem. Zdejší prostředí nabízí klid a zelené prostory, zatímco zároveň máte v dosahu širokou paletu společenských a kulturních aktivit, které nabízejí Hradčany a jejich okolí.

Tato nemovitost kombinuje jedinečnou polohu a potenciál úprav dle vašich představ. Cena zahrnuje všechny související náklady, a to včetně provize RK, právních služeb a advokátní úschovy.

Máte-li zájem prožít atmosféru historie a současnosti, těšíme se na Vaši zprávu a možnost domluvit osobní prohlídku tohoto jedinečného místa.

Parametry bytu

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK a právního servisu
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Mickiewiczova, Praha 6 - Hradčany
ID
23-Mic66-V
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
66 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Optimo.cz

Francouzská 75/4, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 35 lidí

Prodejce

Ing. Vít Burda

Ing. Vít Burda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 6?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu