Prodej pozemku pro bydlení, Všejany, 802 m2 (ID: 3363435)

Všejany

3 180 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 155 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Všejanech

Úklidové služby

Informace k pozemku

Výhradně v nabídce RE/MAX Central k prodeji stavební pozemek ve Všejanech (okres Mladá Boleslav) o výměře 802m2. Tento pozemek je optimálně umístěn v klidné části obce na malebném místě přímo u lesa na konci slepé ulice a je v nabídce za celkovou cenu 3.180.000,- Kč. Inženýrské sítě (elektřina, voda a kanalizace) jsou přivedeny na okraj pozemku.

Obec Všejany nabízí klidně bydlení, s výbornou dopravní dostupností a širokou škálou možností, jak aktivně strávit volný čas. V blízkosti dálnici D10 (30 min autem na okraj Prahy a 20 minut do Mladé Boleslavi). Obcí prochází železniční trať z Mladé Boleslavi do Nymburku a je zde železniční zastávka. Na stanici Praha hlavní nádraží se dostanete za 1hod. V blízkosti pozemku se nachází obecní koupaliště, obec je také propojena cyklostezkami s rekreační oblastí „Jivák“, která je v blízkosti zámku Loučeň.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
3 180 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Všejany
ID
0335-NP00030
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
802 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Central

Záběhlická 3156/65, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Jiří Kavka

Ing. Jiří Kavka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Všejanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu