Prodej rodinného domu, Zábřeh, 115 m2

Zábřeh

1 733 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 259 Kč /za měsíc

(Cena je uvedena včetně provize RK, právních nákladů a poplatků.)

Prémioví partneři v Zábřehu

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Ať už jste člověk, který chce uniknout z každodenního ruchu velkoměsta, chalupář nebo prostě investor a přemýšlíte o stavbě domu na zajímavém místě pro vlastní bydlení nebo o stavbě rodinného penzionu s wellness, tak tohle místo je to pravé pro Vás..
Obec Hněvkov - lokalita obklopená přírodou. Leží na okraji Zábřežské vrchoviny jen 17 km vzdušnou čarou od Šumperka a 7 km od Zábřehu – do hor to bude téměř „co by kamenem dohodil“.
Tzn. pokud hledáte klidné a tiché místo uprostřed přírody, s krásným výhledem na okolní kopce, absolutní klid, lesem za domem a zároveň s možností turistiky i relaxace v okolí- tak tohle místo Vás absolutně okouzlí.

Prodávanou nemovitostí je dům na krásném pozemku na kraji obce s velkým potenciálem, jak pro bydlení, tak i pro podnikatelský záměr.
Součet všech nabízených parcel je 814 m². Se stávajícím rodinným domem je možné naložit dle vlastního uvážení – provést rekonstrukci dle vlastních možností nebo objekt zbourat a postavit si vlastní vysněný dům dle svých představ.

Na pozemku jsou přivedeny všechny sítě a odpad je realizován formou septiku.

V současné chvíli je na pozemek vydané platné stavební povolení pro stavbu rodinného nebo apartmánového domu se 2 bytovými jednotkami a samostatnou budovou wellness se saunou, ochlazovnou a relaxační místností, šatnou, sprchou a WC. Součástí projektu jsou také 3 parkovací místa.
Celý objekt je navržen v energetickém štítku B (velmi úsporná stavba).
Dané stavební povolení je možné také z velké části využít pro rekonstrukci stávajícího domu.
Tato projektová dokumentace je již zahrnuta v ceně.

Stávající stav i půdorys domu je znázorněn na nákresu, stejně jako vizualizace možného budoucího stavu rodinného domu s wellness.

Unikátním způsobem využil Zábřeh opuštěnou železniční trať mezi obcemi Lupěné a Hněvkov. Místo kolejí teď po trati vede cyklistická stezka. Trasa je ideální také pro in-line bruslaře.
Ptačí zpěv, klid, výhled na hory, turistické a cyklistické trasy (rozhledna Lázek, Brusná, Háj; hrad Mírov; Aquapark Šumperk; lyžařský areál Heroltice, atd.).
Chalupa, dům, penzion s wellness – fantazii se zde meze nekladou..

Podívejte se na video a tohle kouzelné místo může být právě Vaším domovem. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N100685.

Parametry domu

Cena
1 733 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je uvedena včetně provize RK, právních nákladů a poplatků.
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Zábřeh
ID
N100685
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
115 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
814 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Bc. Anna Hatlapatková

Bc. Anna Hatlapatková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zábřehu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu