Prodej rodinného domu, Příbram, 70 m2 (ID: 3367604)

Příbram - Orlov

3 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 062 Kč /za měsíc

(Cena je včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Příbrami

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

Orlov je částí města Příbrami, která se nachází na jeho západním okraji. Přímo sousedí s bývalým vojenským újezdem Brdy.

Orlov a Brdy jsou synonymem pro slova bydlení v přírodě, pohoda, relaxace atd.

V Orlově nabízíme ke koupi rodinný dům o dispozici 4+1. Jedná se o přízemní dům na parcele o ploše 527 m2. Zastavěná plocha je cca 200 m2, z toho cca 35 m2 vydlážděná plocha, nejspíše pro zaparkování vozidla. Zbylá část o výměře 327 m2 je zahrada.

V současné době v domě nikdo nebydlí, je před rekonstrukcí. Je na rozhodnutí nového vlastníka, kdy provede případnou rekonstrukci a v jakém rozsahu.

Obytnou část tvoří kuchyně, čtyři pokoje – ložnice. Příslušenství je koupelna s WC.

Dům má sedlovou střechu s vysokými krovy. Půdní prostor je vhodný k provedení půdní vestavby a vytvoření dalších prostory k bydlení, podnikání, trávení volného času (posilovna, sauna atd.). Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci. Na pozemku je kopaná studna, i v době sucha je v ní dost vody.

Orlov se nachází v chráněné krajinné oblasti Brdy. Tato oblast je vyhlášená a vyhledávaná pro milovníky přírody. V každém ročním období nabízí zajímavé zážitky. V hlubokých lesích lze sledovat volně žijící zvěř v jejich prostředí. Turistika, cykloturistika, houbaření, romantické procházky jsou možné v kteroukoliv roční dobu.

Občanská vybavenost je v Příbrami, bývalém okresním městě, nachází se zde úřady státní správy, mateřské školky, základní školy, střední školy, banky, lékařské služby, nemocnice, prodejny všeho zboží atd. Do Orlova zajíždí městská doprava.

Centrum Příbrami je vzdálené 5 minut jízdy autem. Nájezd na dálnici D4 11 minut (exit 34).

V případě zájmu vám zprostředkujeme bankovní financování ke koupi nemovitosti. Pro další informace kontaktujte makléře. Cena je k jednání.

Parametry domu

Cena
3 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Příbram - Orlov
ID
000123
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
70 m2
Plocha nemovitosti
527 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 483 lidí

Prodejce

Reality Večerka s.r.o.

Reality Večerka s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Příbrami?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu