Prodej bytu 3+1, Přerov, 75 m2 (ID: 3368005)

Přerov

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Přerově

Informace k bytu

Bydlení v centru města. Nabízíme k prodeji prostorný cihlový byt 3+1 v os.vlastnictví na ul. Bartošova, v centru města Přerov, ve čtyřpodlažním bytovém domě po částečné revitalizaci.

Byt se nachází ve 3. patře čtyřpodlažního domu, má výměru 77 m2 s příslušenstvím a prošel částečnou rekonstrukcí (r. 1994 kuchyňská linka, koupelna a WC, jističe elektro, r. 2007 – nová plastová okna a žaluzie).

V bytě je prostorná předsíň s vestavěnou skříní a věšákovou stěnou, koupelna s vanou a umyvadlem, samostatné WC, komora, velká kuchyň s jídelním koutem, ložnice s oknem do dvora a 2 velké pokoje – obývací a dětský pokoj, každý s výměrou 18,5 m2. Výborná dispozice, neprůchozí pokoje.
Podlahy – v pokojích parkety, v předsíni, kuchyni a koupelně dlažba.

Dům je také po částečné revitalizaci - v roce 1994 stupačky, v r. 2000 – výměna střešní krytiny (plech), 2007 - plastová okna, vč. oken ve společných prostorách chodeb a suterénu, nové vstupní a zadní dveře do domu, v r. 2015 zateplená půda a stěna do dvora.

Vytápění dálkové (výměníková stanice v suterénu domu), samostatné měřiče energií. Žaluzie, tel. přípojka, kabelová TV, přípojka internet.
V domě je k dispozici kolárna-kočárkárna a sušárna. K bytu patří zděný sklep a podíl na pozemku pod domem.
Ve vnitrobloku k dispozici velký uzavřený dvůr – zeleň, dětské hřiště, posezení. Parkování na ulici před domem a na přilehlém parkovišti u domu. V blízkosti MHD, škola, školka, obchody, restaurace, lékaři, cyklostezka. 3 min do centra pěšky.
Volné ihned.
V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce. Energetický štítek nebyl prozatím zpracován. Kompletní informace o stavu nemovitosti obdržíte u makléře, veškeré uvedené údaje jsou pouze informativní.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Přerov
ID
9570
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
77 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
75 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 61 lidí

Prodejce

Ing. Ivana Petrlová

Ing. Ivana Petrlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Přerově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu