Prodej rodinného domu, Horní Domaslavice, 106 m2 (ID: 3368041)

Horní Domaslavice

7 350 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 028 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Horních Domaslavicích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji exkluzivní novostavby nacházející se v krásné lokalitě Horní Domaslavice. Více informací na www.vilydomaslavice.cz

Domy jsou situovány na pozemcích o rozloze 598m², 687m², 748m² a 749m². Na projektu Vily u Žermanické přehrady pracovali odborníci ve svém oboru s několikaletou praxí projekce a designu který tedy skloubí představy budoucí majitele o současné moderní stavbě s nízkými náklady a pohodlím rodinného domova. Výsledkem je kvalitní a pohodlné bydlení.

Dům je složen z prostorné kuchyně spojené s obývacím pokojem a jídelnou. Z kuchyně se chodbou dostanete ke třem neprůchozím pokojům. Jeden samozřejmě poslouží jako ložnice a další dva jako dětské pokoje či pracovna. To vše je doplněno o nadstandardní koupelnu se dvěma umyvadly a technickou místností, která spolehlivě pojme pračku i sušičku.

Dispoziční řešení domů 4+kk o rozloze 105,95 m² užitné plochy a s terasou 14,58 m² se přizpůsobí potřebám a zálibám celé rodiny. Zahrada pozemku je architektonicky řešena tak, abyste mohli využít každý její centimetr v absolutním soukromí. Náleží k ní i předzahrádka směřující na severovýchodní stranu a přístřeškem před domem.

Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry domu

Cena
7 350 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Horní Domaslavice
ID
111
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
106 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
598 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 32 lidí

Prodejce

Martina Ševčíková

Martina Ševčíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Horních Domaslavicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu