Prodej trvalého travního porostu, Chbany, 585 m2 (ID: 3368799)

Chbany, Poláky

1 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 766 Kč /za měsíc

(Cena je uvedena včetně právního servisu a provize RK)

Prémioví partneři v Chbanech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Hledáte pozemek, kam byste mohli s rodinou vyrážet na víkendy do přírody? Potřebujete si po pracovním shonu v klidu odpočinout? Rybaříte rádi? Nabízíme k prodeji pozemek u Nechranické přehrady v obci Poláky, okres Chomutov. Tento pozemek o celkové výměře 585m² je ideálním místem pro trávení volného času. Díky své poloze v klidné části chatové kolonie si zde můžete užívat soukromí a klid. Pozemek se nachází v prostředí přírody, které nabízí mnoho možností pro aktivní trávení volného času. V okolí se nachází krásná příroda, vhodná pro procházky a cyklistiku. V blízkosti se také nachází řeka, která přináší možnost rybaření a vodních sportů.
Mírně svažitý terén nabízí možnost výstavby chaty s krásným výhledem do okolní krajiny. Pro umístění chaty nebo mobilního domu je připravená rovná plocha. Sítě - elektřina a voda - jsou na hranici pozemku.
Od Nechranické přehrady je vzdálený přibližně 300 metrů, což ocení zejména rybáři, kteří přehradu ve velké míře využívají. Dále je okolí vyhledávané jako rekreační oblast. Jsou zde vybavené kempy, restaurace a možnosti sportovního využití.
V dojezdové vzdálenosti 20-25 km jsou města Kadaň, Žatec a Chomutov.
Pro další informace či pro domluvení prohlídky kontaktujte makléře této nabídky.
Rádi Vám pomůžeme se zajištěním financování koupě tohoto pozemku.

Parametry pozemku

Cena
1 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je uvedena včetně právního servisu a provize RK
Aktualizováno
25. 3. 2024
Adresa
Chbany, Poláky
ID
20968
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
585 m2
Elektřina
230V
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Ing. Klára Kašparová

Ing. Klára Kašparová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje trvalých travních porostů v Chbanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu