Prodej pozemku pro bydlení, Horní Slivno, 925 m2 (ID: 3369360)

Horní Slivno

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Horním Slivně

Úklidové služby

Informace k pozemku

Exklusivně Vám nabízíme ke koupi stavební pozemek o rozměrech 925m2 na okraji obce Horní Slivno. Pozemek leží na rovině a je z něj krásný výhled na přírody. K pozemku jsou vybudovány inženýrské sítě (elektřina a voda). Vybudování kanalizace je v obci plánováno do 2 let.
Nyní u stavby řešeno jímkou nebo čističkou odpadních vod. Dle územního plánu je maximální zastavěnost 25% a výška štítu 7m. Stavba max. do 2. podlaží s podkrovím a jedno podzemní podlaží. Příjezdová cesta k pozemkům je zpevněná štěrkem a v podílovém vlastnictví majitelů pozemků.
Obec Horní Slivno je žádaná lokalita k bydlení. Obec se nachází nedaleko města Benátek nad jizerou (5min), kde je veškerá občanská vybavenost a kde je také nájezd na dálnici D10. Díky dobré dostupnosti na dálnici (10min), můžete být do půl hodiny v Praze a také rychle v Českém ráji nebo v Jizerských horách. Kolem obce se rozléhá malebná příroda, ať už to jsou údolí a lesy, tak i řeka Jizera, která je pár km od obce.
V obci se nachází základní škola s dětským hřištěm a obchod se smíšeným zbožím.
V případě zájmu zajistíme financování. Prohlídky možné kdykoliv po telefonické domluvě.

Parametry pozemku

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Horní Slivno
ID
0264
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
925 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Daniel Cidlinský

Daniel Cidlinský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Horním Slivně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu