Prodej trvalého travního porostu, Arnoltice, 3370 m2

Arnoltice

1 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 5 242 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Arnolticích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Hledáte pozemky na dlouhodobou investici v okolí města Děčín? Věnujete se chovu zvířat a plánujete koupi parcely, na kterou byste mohli čerpat dotaci od státu? Tak právě pro Vás máme nabídku prodeje nádherné parcely s výměrou 3.370 m2 na konci obce Arnoltice v panenské přírodě chráněné krajinné oblasti Labské pískovce. Pozemek je rovinný, je zde jezírko i možnost připojení k vodovodnímu řadu, přístupová cesta obecní. Vyjádření SČVK a ÚP předložím na vyžádání.
Podmínky využití pozemku p.č. 1301/3 v katastrálním území Arnoltice poskytuje podle § 21 odst. 1 písm. a) stavebního zákona tyto informace: Obec Arnoltice má platný územní plán. Dle platného Územního plánu Arnoltice se pozemek p.č. 1301/3 v k.ú. Arnoltice nachází v nezastavěném území, je vymezen jako stabilizovaná plocha zemědělská – orná půda, TTP. Dle Územního plánu Arnoltice kap. A6.a) Plochy s rozdílným způsobem využití – nezastavitelné je v plochách zemědělských – orná půda, TTP stanoveno:
Hlavní využití: - pozemky zemědělského půdního fondu (např. orná půda, louky, pastviny, sady),
Přípustné využití: - související dopravní a technická infrastruktura, - prvky územního systému ekologické stability a opatření k vytváření systému ekologické stability, Podmíněně přípustné využití: - pozemky staveb, zařízení a jiných opatření související s hlavním a přípustným využitím, k těmto pozemkům staveb patří zejména objekty včelínů (doporučují se stavby mobilního charakteru) a otevřené přístřešky pro hospodářská zvířata, podmínkou je Číslo jednací: MDC/36101/2022 Spisová zn.: MDC/31621/2022 Strana 2 z 2 dodržení prostorových regulativů: na pozemky lze umístit pouze stavby objemově a výškově drobnější, nižší,
Nepřípustné využití: - pozemky staveb, zařízení a jiných opatření, které narušují přírodní prostředí a krajinný ráz, negativně ovlivňují životní prostředí, - nepřípustné jsou pozemky staveb pro těžbu nerostů a pozemky velkokapacitních zemědělských staveb.
Další info v RK u Agenta.

Parametry pozemku

Cena
1 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 5. 2024
Adresa
Arnoltice
ID
00136
Plocha nemovitosti
3370 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Alena Písaříková

Alena Písaříková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje trvalých travních porostů v Arnolticích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu