Prodej rodinného domu, Žamberk, Husovo nábřeží, 145 m2

Husovo nábřeží, Žamberk

3 495 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 656 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Žamberku

Informace k domu

Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům situovaný ve městě Žamberk. Dům se nachází na pozemku se zahradou o výměře 375 m2. Součástí pozemku je zděná garáž a další místnost vhodná například k uskladnění kol.

Dům je dvoupodlažní (přízemí a první patro). V přízemí se nachází kuchyně, 2 pokoje, WC, předsíň a kotelna. V mezipatře naleznete koupelnu s WC a v prvním patře 3 samostatné pokoje. Dům má prostornou pochozí půdu a je podsklepený dvěma místnostmi. Dům lze také využít jako dvougenerační.

Dům je napojený na městský vodovod a kanalizaci. Vytápění domu zajišťuje ústřední plynové topení a kotel na tuhá paliva.

Dům se nachází v klidné lokalitě přímo u řeky. V pěší vzdálenosti se nechází centrum města a veškeré služby. Dům nabízí ideální příležitost pro ty, kteří hledají prostorné a pohodlné bydlení v klidné lokalitě.

Žamberk je malebné město s bohatou historií a nabízí širokou škálu služeb a vyžití. V okolí se nachází krásná příroda, která je ideální pro turistiku, cykloturistiku a další outdoorové aktivity.

Pokud hledáte prostorný rodinný dům v klidné lokalitě, neváhejte nás kontaktovat.

Parametry domu

Cena
3 495 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Husovo nábřeží, Žamberk
ID
00688
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
145 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
375 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Asistentka RK

Asistentka RK

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Žamberku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu