Prodej pozemku pro bydlení, Citice, 1416 m2

Citice

1 699 200 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 098 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Citicích

Informace k pozemku

Ve výhradním zastoupení vám nabízíme prodej dobře situovaného stavebního pozemku pouhé 4 km od Sokolova a 1,5 km od jezera Medard.
Nachází se v klidné části obce Citice, je slunný, mírně svažitý. Pozemek se skládá ze dvou pozemkových parcel s celkovou rozlohou 1416 m2. Veškeré inženýrské sítě se nachází přímo na přilehlé asfaltové komunikaci (voda, kanalizace, plyn, elektrická energie). Dále se na pozemku nachází bývalá kopaná studna, která je v současné době nefunkční.
Co se týče občanské vybavenosti, obec disponuje budovou obecního úřadu s kulturním a společenským sálem, zdravotnickým zařízením, obchodem, poštou, mateřskou školkou, knihovnou a fotbalovým hřištěm.
Pozemek je v osobním vlastnictví a je vhodný pro výstavbu RD, ale také pro rekreační účely.
Kolem jezera Medard v rámci urbanistické studie byla navrhnuta možnost využití pro nejrůznější sportovní a rekreační aktivity jako například: krytý bazén, bikrosový areál, dráha pro bruslení na kolečkových bruslích, fotbalové hřiště, golfové hřiště, hotelový komplex, základna sportovního jachtingu, jezdecká základna, kempink, karavany, sruby, koupaliště, areál lanových sportů, letiště pro ultralehká letadla, motokrosový areál, potápěčská základna, pláže, softbalové hřiště, vodácké tábořiště, vysokoškolský areál, zábavní park. Probíhající výstavba severního obchvatu města Sokolov zajistí kvalitní napojení vznikající rekreační oblasti kolem jezera.
V případě zájmu o prohlídku výše zmíněné nemovitosti mě prosím neváhejte kontaktovat.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N97256.

Parametry pozemku

Cena
1 699 200 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Citice
ID
N97256
Plocha nemovitosti
1416 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY KARLOVY VARY

Dr. Davida Bechera 903/19, Karlovy Vary

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Petra Vajnerová

Bc. Petra Vajnerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Citicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu