Prodej chalupy, Vendolí, 117 m2

Vendolí

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetěn provize a realitního servisu)

Prémioví partneři v Vendolí

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji zděnou chalupu v krásném prostředí okraje obce Vendolí, na svahu, s výhledem do údolí.

Před cca 3 lety majitelé ukončili rekonstrukci, při které byly vytvořeny nové podlahy, omítky, zateplení obvodových stěn i střechy minerální vatou, nové vnitřní rozvody vody, odpadu a elektřiny. Chalupa byla nově vybavena stylovým a současně moderním nábytkem ze dřeva, který z velké části zůstává a bude k dispozici novému majiteli. Majitelé chalupu rekonstruovali pro sebe, proto jsou použity kvalitní materiály a rekonstrukce je tvořena od srdce, což se odráží v pozitivní energii, kterou tato chalupa a okolí vyzařuje.

S ohledem na efektivní využití chalupy majitelé zvolili v přízemí jednu velkou obývací místnost se stolováním a kuchyní, včetně umístění krásných krbových kamen, jako důležitou estetickou i funkční součást chalupy. V přízemí se také nachází jedna ložnice, chodba, prostorná komora, samostatné WC a koupelna s umyvadlem a sprchovým koutem. Z obývacího pokoje lze dřevěnými schody vystoupit do otevřeného podkroví, kde je odpočinková část, četné úložné prostory a prostor pro spaní.

Z obývací části lze francouzským oknem vystoupit na terasu, která vede i na část spodní strany domu a kde si můžete vychutnat šálek dobré kávy. Z terasy je krásný pohled do vlastní zahrady se vzrostlými ovocnými stromy, do údolí.

Užitná plocha chalupy je cca 117 m2 + terasa. Plocha zahrady okolo chalupy je 3936 m2. Celková plocha pozemků je 4177 m2. Na pozemku se nachází studna. Voda do domu je přivedena z obecního vodovodu, odpad je řešen tlakovou kanalizací. Plyn je na hranici pozemku s vytvořeným přípojným sloupkem, ale do domu přivedený není. Elektřina je po rekonstrukci nová a v mědi. Chalupa je vytápěna elektrickými přímotopy nebo krbovými kamny. V objektu je instalovaný alarm značky Jablotron.

Chalupa je částečně podsklepena, je vhodná jak k bydlení, tak i k vlastní rekreaci nebo k pronájmu pro turistiku a rekreaci. Chalupu jistě velmi ocení zájemce, který má rád klid, pozitivní energii, komfort a současně se nebojí vzít do ruky sekyrku na dřevo, sekačku na trávu nebo postavit žebřík a natrhat si vlastní ovoce.
PENB nebyl dodán, proto je energetická náročnost uvedena G.
Doporučujeme prohlídku. Více informací u makléře.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetěn provize a realitního servisu
Aktualizováno
8. 5. 2024
Adresa
Vendolí
ID
0020-NP06585
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
117 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
3936 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 76 lidí

Prodejce

Zdeněk Podlezl

Zdeněk Podlezl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Vendolí?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu