Prodej rodinného domu, Svatá, 140 m2

Svatá

8 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 844 Kč /za měsíc

(Cena k jednání)

Prémioví partneři v Svaté

Podlahy

Úklidové služby

Informace k domu

Překrásné bydlení v srdci přírody. rodinný dům v obci Svatá u Berouna.
Realdomus zprostředkuje prodej rodinného domu v malebné obci Svatá u Berouna. Tento dům nabízí 4+kk dispozici, terasu a užitnou plochu 140 m2, na kterou navazuje pozemek o velikosti 186 m2 z celkových 318 m2. Nechybí ani garáž.

V přízemí se nachází vstupní chodba s přístupem do technické místnosti a garáže. Moderně vybavená koupelna s vanou, sprchovým koutem a WC vám umožní pohodlné relaxování. Najdete zde i útulnou ložnici s vlastní šatnou. Dále pokoj s krbovými kamny, a druhý pokoj, který může sloužit jako pracovna. Podlahové topení v kombinaci s topnými tělesy. V patře je i klimatizace.
Vystoupáte-li po schodech, Ocitnete se v uchvacujícím prostoru, který Je vkusně zařízen jako obývací pokoj a zároveň společenský. Levá část slouží jako odpočinková, opticky jí odděluje dominující krb. v pravé části je dostatek prostoru pro velký jídelní stůl. Moderní plně vybavená kuchyň je vyrobená na míru. Francouzskými dveřmi se z ní dá vyjít na terasu, která poskytuje nádherný výhled do krajiny.
Střecha je zateplená, dřevěná okna.
U domu se nachází vzrostlý ořech, který poskytuje příjemný stín a dodává domu jedinečnou atmosféru. Za garáží je letní posezení u grilu.
Topení německý systém TADO který využívá umělou inteligenci pro lepší úspory ve vytápění, kdy monitoruje počasí a na základě toho spoří. Světla v systému Philips Hue s možnosti změny světla a barvy

Obec Svatá je vybavena mateřskou školou a základní školou. Součástí obce je také restaurace a prodejna smíšeného zboží. Pro aktivní volný čas můžete využít obecní knihovnu a účastnit se různých místních spolků. Obec leží na úpatí Křivoklátské vrchoviny, která nabízí nádherné výhledy do okolí. Nedaleko obce najdete městečko Králův Dvůr, které se snadno propojuje s městem Beroun. Králův Dvůr je rychlý spoj na Pražský okruh po dálnici D5, cca 20minut do Zličína.

Tato lokalita je skvělá pro všechny, kteří touží po klidném životě v krásném prostředí obklopeném přírodou.

Kontaktujte makléřku a domluvte si prohlídku.

Parametry domu

Cena
8 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena k jednání
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Svatá
ID
1490
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
140 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
132 m2
Plocha nemovitosti
318 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické, Jiné, Podlahové
Telekomunikace
Internet
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Terasa
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALDOMUS s.r.o.

REALDOMUS s.r.o.

Radniční 133/1, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 33 lidí

Prodejce

Veronika Pilařová, MBA

Veronika Pilařová, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Svaté?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu