Prodej obchodního prostoru, Adamov, Svitavská, 132 m2

Svitavská, Adamov

3 499 650 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 678 Kč /za měsíc

(provizi hradí nabyvatel)

Prémioví partneři v Adamově

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji unikátní komerční prostor, jenž dříve sloužil jako kavárna, avšak je připraven se transformovat podle Vašich představ. Tento objekt je ideální pro ty, kteří hledají flexibilní prostor pro rozvoj svého podnikání, ať už v gastronomii, jako kanceláře, showroom, ateliér či jinou obchodní činnost.

Interiér nabízí rozsáhlé možnosti uspořádání s velkými otevřenými prostory, které jsou zalité přirozeným světlem díky rozlehlým oknům sahajícím od podlahy až ke stropu. Moderní design interiéru je podtržen kvalitními materiály a čistými liniemi, což umožňuje jednoduchou adaptaci na jakýkoliv styl vašeho podnikání.

K dispozici jsou rovněž praktické zázemí, jako je skladovací prostor, sociální zařízení pro zaměstnance i návštěvníky, a technická místnost. Exteriér přináší příjemnou terasu, která může sloužit jako letní posezení nebo expozice vašich produktů či služeb.

Tato nemovitost se nachází v lukrativní části Adamova s dobrou dostupností. Okolí nabízí různorodé obchodní a služební aktivity, což představuje ideální příležitost pro zavedení a rozvoj vaší firmy.

Prodej nemovitosti samotné je bez vybavení, které vidíte na přiložených fotografiích. V případě zájmu je možné se domluvit na odprodeji zařízení a vybavení za přijatelnou cenu. Toto vám může umožnit hladký start bez nutnosti dalších počátečních investic.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vaše návrhy a vize, jak toto místo oživíte a vdechnete mu nový život.

Parametry nemovitosti

Cena
3 499 650 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí nabyvatel
Aktualizováno
25. 1. 2024
Adresa
Svitavská, Adamov
ID
56407
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
132 m2
Patro
1.
Typ objektu
Přízemní
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Adamově (okr. Blansko)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu