Prodej rodinného domu, Vojkovice, 125 m2

Vojkovice

5 840 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 832 Kč /za měsíc

(Cena k jednání)

Prémioví partneři v Vojkovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme Vám zprostředkování prodeje rozestavěné novostavby rodinného domu v obci Vojkovice, okres Mělník. Jedná se o prodej levé poloviny dvojdomu, které po kolaudaci získá vlastní číslo popisné, proto lze koupi řešit hypotečním úvěrem. V pravé polovině dvojdomu bydlí jeden vlastník. Vjezdová komunikace je pro oba domy společná. Celková plocha pozemku pod domem vč. zahrady tak činí 623 m2. Na příjezdovou cestu z hlavní komunikaci bude novému vlastníkovi bezplatně zřízeno věcné břemeno chůze a jízdy. Dům se nachází v klidné a současně nezátopové části obce Vojkovice a je schovaný od hlavní silnice u lesa.
Rodinný dům se zastavěnou plochou 154 m2 byl postaven z tepelně izolačních tvárnic Ytong lampda o tloušťce 45 cm a není tak již třeba zateplovat, zbývá jen nastříkat barevnou fasádní omítku. Dům je dispozičně řešen jako 4+kk s dalším úložným prostorem na půdě, v přiložené situaci a půdoryse je možné shlédnout dispoziční uspořádání interiéru.
Na dům s velmi úspornou energetickou třídou „A“ bylo v roce 2023 vydáno pravomocné stavební povolení a nový vlastník si dům již dokončí na své náklady. Kalkulace stavebních nákladů na dokončení činí cca 2 mil. Kč vč. veškerých dokončovacích prací. Současný vlastník zdarma kupujícímu předá veškerou stavební dokumentaci vč. rozpočtu a je ochoten pomoci a zajistit dokončovací práce. Vytápění je navrženo buď tepelným čerpadlem nebo elektrokotlem, podlahové vytápění není instalované. Další možností vytápění je krbovými kamny v obývacím pokoji, hrubá příprava je již také dokončena.
Parkovaní je možné za vjezdovou bránou na dálkové ovládání na vlastním pozemku před domem nebo v přilehlé ulici. Dům i pozemek je kompletně oplocen a již napojen na veškeré inženýrské sítě (elektřina 230 a 380 V, kanalizace i obecní vodovod), plyn je na hranici pozemku, ale není přiveden do domu.
Celé přízemí je prostorné a slunné. V celém domě jsou plastová okna s trojskly, připraveno na pokládku podlahové krytiny, příprava pro instalaci veškerých rozvodů elektřiny i podlahového vytápění v mědi a vody v plastu.
V blízkosti domu je k dispozici pošta, praktický lékař, krásné velké dětské hřiště v borovém háji u fotbalového hřiště, mateřská školka, ZŠ ve Veltrusech, v Kralupech nebo v sousedním Hostíně. Ve Vojkovicích je zastávka autobusu MHD se spojem do Prahy, Neratovic a do Kralup, kde je autobusové a vlakové nádraží s přímým spojem 25 min do centra Prahy na Masarykovo nádraží nebo také PID na různé stanice metra. Vojkovice mají také hezkou vekou pískovnu určenou ke koupání i rybaření, krásné procházky po okolí vč. cyklistiky. Právní servis vč. vyřízení hypotéky ZDARMA.

Parametry domu

Cena
5 840 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena k jednání
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Vojkovice
ID
114
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
125 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
154 m2
Podlahová plocha
125 m2
Plocha nemovitosti
623 m2
Plocha zahrady
469 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
72 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední elektrické, Jiné, Podlahové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, MHD
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo EUFINANCE, s.r.o.

EUFINANCE, s.r.o.

Tylova 735, Kralupy nad Vltavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 68 lidí

Prodejce

Ivo Loskot

Ivo Loskot

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vojkovicích (okr. Mělník)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu