Prodej pozemku pro bydlení, Lelekovice, 925 m2 (ID: 3394383)

Lelekovice

6 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 929 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Lelekovicích

Informace k pozemku

Hledáte pozemek v populárních Lelekovicích? A líbilo by se Vám, kdybyste mohli začít stavět doslova hned po jeho nabytí, protože má schválené stavební povolení a velice zdařilý projekt od Mazok s.r.o.? Tak to Vám níže pravděpodobně budu popisovat Váš nový domov.

Pozemek se nachází v atraktivní lokalitě obce Lelekovic s výhodnou dostupností k různým službám a veřejné dopravě. Je až raritní, že se v jeho těsné blízkosti (Vše do 100 m) nachází nový obchodní dům, škola a dokonce zastávka IDS. Tudíž vše máte opravdu v tzv. "županové vzdálenosti".

Velikost pozemku:
Pozemek má rozlohu 925 metrů čtverečních a za domem je mírně svažitý, což s jeho orientací na jih zajistí, že bude krásně prosluněn. Ať už na vybudování bazénu, altánku a nebo zahrádky.

Stavební povolení a projekt:
Tento pozemek disponuje schváleným stavebním povolením pro výstavbu rodinného domu se zastavěnou plochou cca 170 m2. K dispozici je také hotový projekt, který byl schválený příslušnými orgány a je tedy připravený k realizaci. Za sebe mohu říct, že je projekt velice povedený a samozřejmě Vám jej v případě zájmu zašleme k nahlédnutí. Na hranici pozemku jsou veškeré inženýrské sítě kromě přípojky na plyn, o kterou je ale zažádáno.

Charakteristika okolí:
Lelekovice jsou doslova obehnány zelení a hned několika turistickými lokacemi, které přímo vybízí k relaxaci. Avšak zároveň jste opravdový kousíček od Brna. V Řečkovicích jste za 5 minut, v centru pak za čtvrt hodiny. A právě tato kombinace dělá z Lelekovic tak žádané místo pro život.

Provize je stanovena dle doporučeného sazebníku služeb České komory Realitních kanceláří a je hrazena kupujícím.

Budu se na Vás těšit na prohlídkách!

Parametry pozemku

Cena
6 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Lelekovice
ID
00146-1
Plocha nemovitosti
925 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Adam Sucháček

Adam Sucháček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Lelekovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu