Prodej rodinného domu, Kořenec, 133 m2 (ID: 3396605)

Kořenec

2 350 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 199 Kč /za měsíc

(Zlevněno! Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.)

Prémioví partneři v Kořenci

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme k prodeji rodinný dům určený ke kompletní rekonstrukci o dispozici 2+1 (půdorys 133 m2) v centru obce Kořenec. Rodinný dům je cihlový, částečně podsklepený. Střecha, která byla zrekonstruována před 12 lety, nabízí možnost půdní vestavby.

Nemovitost je napojena na kompletní inženýrské sítě - elektřina 230V/380V, plyn, obecní vodovod a kanalizace. K dispozici je i studna s užitkovou vodou. Z důvodu nedodání energetického štítku je uvedena energetická náročnost třídy G.

Zastavěná plocha je 218 m2. K domu náleží pozemky o celkové rozloze 1 049 m2. Pozemek je přístupný také ze zadní strany po nezpevněné cestě.

Výhodou nemovitosti je její umístění v centru obce. V přímé blízkosti se nachází mateřská škola, dětské a sportovní hřiště, obecní úřad, obchod a restaurace. Autobusová zastávka je přímo před domem. Vyhlášený Golf Ski areál je vzdálený pouhý 1 km, město Boskovice s kompletní infrastrukturou 15 km.

Obec Kořenec je součástí přírodního parku Řehořkovo Kořenecko, který nabízí mnoho možností vyžití. Na své si přijdou nejen milovníci turistiky, ale i relaxace nebo aktivního odpočinku.

Jestliže vás zaujala tato nabídka, neváhejte kontaktovat realitního makléře k domluvení osobní prohlídky. S financováním vám rádi pomohou naši úvěroví specialisté.

Parametry domu

Cena
2 350 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Zlevněno! Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Kořenec
ID
1167
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
133 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
1267 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 49 lidí

Prodejce

Miroslav Zřídkaveselý

Miroslav Zřídkaveselý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kořenci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu