Prodej rodinného domu, Dřínov, 200 m2

Dřínov

3 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 062 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Dřínově

Informace k domu

Nabízíme k prodeji velký rodinný dům, který je situován jako poslední v obci, na konci slepé, zcela nefrekventované komunikace, skýtá tedy absolutní klid, soukromí a z terasy v patře i hezký výhled do okolí. Naopak zcela nová terasa v přízemí je v uzavřeném dvoře, bez výhledu, ale s absolutním soukromím a v bezvětří.
Dům je nyní řešen jako jednobytový, ale je provedena i příprava pro rozdělení na jednotky dvě. Stávající řešení – bytová jednotka na obou nadzemních podlažích o celkové velikosti 6+1 s koupelnou a samostatným WC. V přízemí je vstupní chodba, samostatné WC, kuchyně, tři pokoje, komora/spíž/technická místnost, koupelna s vanou a terasa do dvora přístupná chodbičkou z kuchyně. V patře jsou tři pokoje, přičemž ze dvou lze udělat kuchyni, v jednom je příprava i pro vestavbu koupelny a WC. Z jednoho pokoje je vstup na terasu nad technickou místností a koupelnou v přízemí.
V přízemí je při pravé štítové zdi vjezd a technický prostor, ze kterého je vstup do sklepa. Ve sklepě je kotel na tuhá paliva. Ve vjezdu je kotel plynový. Užívat lze oba zdroje tepla.
Dům je zděný z plných pálených cihel, jak je ostatně vidět na fotkách. Dům je po rozsáhlé rekonstrukci, která byla právě dokončena. Byly provedeny nové instalace – celá vnitřní kanalizace vč. ležatých rozvodů a napojení na novou obecní splaškovou kanalizaci, rozvody vody studené i teplé, rozvody elektroinstalace (část nová, část zánovní, měď, nová přípojka elektro, nový domovní rozvaděč s pojistkami i venkovní skříň s elektroměrem, nové vypínače, zásuvky), nové vytápění (rozvody a radiátory zánovní, kotel zcela nový), nové venkovní plastové dveře na terasy, nová část plastových oken, zbývající část plastových oken zánovní, kompletní oprava omítek, v části nové, nové podlahy komplet, nová koupelna, nové WC, nové vnitřní dveře, oprava střešní krytiny, v části nová. Dům komplet nově vymalován, připraven k nastěhování.
Ve dvoře jsou zachovány zděné stavby pro různorodé využití dle přání vlastníka. Za dvorem je vyvýšená zahrada, pod kterou je v části situován zemní sklep se vstupem na úrovni dvora. Vstup na pozemek je možný i po vlastním části pozemku vpravo od domu.
U domu jsou dvě vlastní parkovací stání, možnost zřízení dalších na předzahrádce, na ulici nově vybudovaná stání obecní, dosud v dostatečném rozsahu.

Parametry domu

Cena
3 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Dřínov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
533 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

IMPULS REALITY, s.r.o.

Křížkovského 55/12, Prostějov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 33 lidí

Prodejce

Pavel Čundrla

Pavel Čundrla

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dřínově (okr. Kroměříž)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu