Prodej rodinného domu, Malšovice, 342 m2

Malšovice

4 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Malšovicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Představujeme Vám nabídku prodeje rodinného domu o ploše 342 m2, který se nachází v klidné části Choratice obce Malšovice.

Dům se nachází na pozemku o celkové výměře 3306 m2. Dům se skládá ze dvou nadzemních podlaží, půdního prostoru a je částečně podsklepený. Dům je možné po menších úpravách rozdělit na tři samostatné bytové jednotky.

V přízemí domu je kuchyně, dva pokoje, koupelna s toaletou, komora, technická místnost, garáž s dílnou. V prvním patře je kuchyně, prostorný obývací pokoj s krbem, dva pokoje, koupelna a toaleta. V podkroví je obývací pokoj s kuchyňským koutem, hala, dva pokoje a koupelna s toaletou.

V domě proběhly následující rekonstrukce – v roce 2006 modernizace kuchyně v podkroví a celková rekonstrukce podkroví včetně zateplení stropu. V roce 2008 byl instalován nový kotel na tuhá paliva. V roce 2014 byla provedena nová střešní krytina. Menší rekonstrukce v objektu proběhly v roce 2023.

Rodinný dům je napojený na vodovod a má vlastní jímku. Vytápění je ústřední teplovodní s kotlem na tuhá paliva. Dále je možné vytápět krbem. Ohřev vody bojlerem. Podlahy – dřevěné, betonové, dlažba, PVC a koberce.

K domu náleží zahradní altán a bývalá hospodářská stavba. Před domem jsou zpevněné plochy z betonové zámkové dlažby a původní venkovní bazén, přípojky vody, elektřiny a odpady svedené do jímky. Zahrada o velikosti 2723 m2 je částečně oplocená.

Občanská vybavenost je k dispozici v nedaleké obci Malšovice – základní a mateřská škola, potraviny, sportovní hřiště, koupaliště, kulturní dům, autobusové a vlakové zastávky. V Choraticích je vlaková zastávka cca 5 minut chůzí od domu.

V případě financování Vám rádi pomůžeme se zajištěním úvěru za výhodných podmínek. Volné ihned. Doporučujeme prohlídku nemovitosti.

Parametry domu

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Malšovice
ID
01074
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
342 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
3306 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 32 lidí

Prodejce

Ing. David Drobný

Ing. David Drobný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Malšovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu