Prodej rodinného domu, Petrov, V Kopci, 203 m2

V Kopci, Petrov

11 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 56 950 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Petrově

Úklidové služby

Informace k domu

Podsklepený RD 4+kk v původním udržovaném stavu, Petrov – Chlomek, ul. V Kopci.

Vlastní pozemek 1.805 m2, zastavěná plocha domu 93 m2, oploceno, mírně svažitý pozemek se SZ orientací, udržovaná okrasná zahrada. Parkování vozidla bezproblémové v přilehlé ulici či na vlastním pozemku. Velice pěkný výhled do krajiny včetně údolí Vltavy.

El. 230/400 V, napojeno na veřejný vodovod, odpady svedeny do jímky, ústřední vytápění s kotlem na tuhá paliva, na pozemku také vlastní studna. Na pozemku se dále nachází venkovní bazén (28 m2).

Dispozice:
1.PP – chodba, schodiště, 2x místnost
1.NP – zádveří, hala, schodiště, komora, koupelna s WC, pracovna, pokoj, pokoj s kuchyňským koutem
2.NP – schodiště, chodba, WC, 2x pokoj, terasa

Rodinný dům vystavěn okolo roku 1930, následně byl průběžně modernizován. Poslední úpravy proběhly v roce 2010: výměna střešní krytiny a klempířských konstrukcí.

Umístěno v klidné rezidentní části obce, veškerá občanská vybavenost ve 3 km vzdálené Davli, zastávka BUS cca 600 m. Výborná dostupnost Prahy (vlak + BUS) z Davle. Autobusová a vlaková doprava je součástí Pražské integrované dopravy. Městys Davle nabízí veškeré potřebné služby, jako jsou obchody, lékárna, zdravotní středisko, škola, školka, čerpací stanice, autoservis a řada restaurací. Klidné a zdravé venkovské prostředí v blízkosti Prahy.

Energetická třída G inzerovaného objektu je uvedena dočasně. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti.

Parametry domu

Cena
11 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
V Kopci, Petrov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
203 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1805 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

DELFIN

Bubenská 225/49, Praha, Holešovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Milan Ochotný, MBA.

Milan Ochotný, MBA.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Petrově (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu