Prodej rodinného domu, Květnice, Ohnicová, 217 m2

Ohnicová, Květnice

16 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 80 064 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Květnici

Úklidové služby

Informace k domu

Dovolím si Vám nabídnout velmi zajímavý RD v tiché ulici o dispozici 4+kk 194m2 s pozemkem 849m2. K domu patří samostatná jednotka 1+kk, 24m2 se samostatným vchodem. V současné době slouží, jako pracovna. Tento prostor je vhodný jako kancelář, vejminek, ale i na pronájem.
Výhodou domu je nové tepelné čerpadlo, které zajišťuje nízkou spotřebu topení a ohřevu vody, krytého bazénu, sauny umístěné v zadní části zahrady.
Dostatek plochy pro parkování více aut.
Krytý bazén se slanou vodou je vyhřívaný, tudíž možnost využití nejen v letní měsíce.

Dům a terasovitá zahrada nabízí dostatek soukromí a prostoru i pro vícečlennou rodinu. V přízemí naleznete koupelnu se sprchovým koutem a WC, technickou místnost. kde je umístěna pračka, sušička, tepelné čerpadlo, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem o výměře 54m2 se vstupem na terasu a zahradu. V prvním patře se nachází tři prostorné pokoje, šatnu a prostornou koupelnu.

Obec Květnice se nachází na východním okraji Prahy v těsné blízkosti přírody a bezprostřední blízkosti města. Nachází se zde mateřská škola, penziony, střelnice, restaurace, dětské hřiště, rybník. V blízkém okolí se rozléhá chráněná krajinná oblast Škvorecká obora, Klánovická rezervace a je zde mnoho turistických cest.



Dopravní dostupnost zajišťují pravidelné autobusové linky v Květnici a vlak v sousedních Úvalech a Klánovicích. Cesta vlakem na Masarykovo nádraží v Praze trvá 25 minut. Ke stanici metra B - Černý Most, metro C - a Chodov se dostanete autem za 15 minut.



Vřele doporučuji prohlídku tohoto domu umístěné u samé hranice hlavního města Prahy.

Parametry domu

Cena
16 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Ohnicová, Květnice
ID
2596
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
217 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
946 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RK BOHEMIA s.r.o.

náměstí 14. října 1307/2, Praha, Smíchov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Karolína Grulichová

Karolína Grulichová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Květnici?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu