Prodej rodinného domu, Dobřejovice, 196 m2 (ID: 3399946)

Dobřejovice

24 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 119 095 Kč /za měsíc

(info v RK)

Prémioví partneři v Dobřejovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Czech Republic Sotheby’s Int. Realty nabízí k prodeji elegantní, právě dokončený rodinný dům, který je součástí projektu dvojdomu v Dobřejovicích u Prahy. Moderní novostavba poskytuje sepjetí s přírodou, přesto velmi rychlé spojení s metropolí a veškeré občanské vybavení v okolních obcích.

Interiér domu se rozprostírá na dvou podlažích a nabízí praktickou dispozici 5+kk se zahradou o velikosti cca 1 000 m. Ve spodní části se nachází vstupní chodba se vstupem do obývací pokoje s kuchyňským koutem, je zde i samostatná toaleta a vstup do garáže.

Horní podlaží je koncipováno jako odpočinková zóna se 4 samostatnými pokoji, koupelnou (vana a toaleta), jedna z ložnic má samostatnou koupelnu.

Při výstavbě byl kladen důraz na energetickou účinnost pro co největší provozní úspornost. Součástí standardu jsou venkovní žaluzie, tepelné čerpadlo, chytrá domácnost umožňující ovládání osvětlení, topení a zabezpečení, dále rekuperační a klimatizační jednotka.

Lokalita - Praha-východ, Dobřejovice

Obec se nachází 18 kilometrů jihovýchodně od centra Prahy, se snadným napojením na D1 a veškerou občanskou vybaveností nejen přímo v Dobřejovicích, ale i v okolních obcích. Klidné místo se spoustou zeleně nabízí nepřeberné možnosti pro relaxačně sportovní aktivity, v okolí je množství cyklostezek a stezek k procházkám, nedaleko je také oblíbené golfové hřiště, Průhonický park či aquapark Čestlice.

Parametry domu

Cena
24 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Dobřejovice
ID
0840
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
196 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1200 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Czech Republic Sotheby´s International Realty

Janáčkovo nábřeží 39/51, Praha, Malá Strana

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Třeček Marek

Třeček Marek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dobřejovicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu