Prodej rodinného domu, Dobřejovice, Skalická, 300 m2

Skalická, Dobřejovice

17 617 100 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 83 958 Kč /za měsíc

(včetně právní služby, advokátní úschovy a provize RK)

Prémioví partneři v Dobřejovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme vilový dům 6+1+ zimní zahrada v klidné častí Dobřejovic. Nemovitost je ve stavu rozsáhlé rekonstrukce, kterou si nový majitel může dokončit dle svých představ, nebo dle domluvy koupit po kompletní rekonstrukci. Novy majitel může rozhodnout jestli použije ekonomické vytápěni v domě. Také je tu možnost umístění solárních panelů na střeše zimní zahrady. V prezentaci použity vizualizace jak bude vypadat dům po dokončeni.

Vilu tvoří přízemí o užitné ploše 124,7 m2, obývací pokoj, ložnice, kuchyně a zimní zahrada. První patro o velikosti 96,4m2, obývací pokoj, 3 ložnice. Sklep který se dá využit jako atelier nebo pracovnu včetně garáže o užitné ploše 119,9m2 . Vila má dva samostatný vchody ke každému patru, 2 koupelny s vanou, sprchovým koutem a 2 toalety, vhodná k dvougeneračnímu bydlení. Príjezd je po asfaltové komunikaci. Parkovaní je možné v 1.PP v garáží nebo před domem.

Součástí prodeje je i prostorná zahrada 687 m2, na které najdete místo pro vlastní odpočinek nebo posezení. Zahrada je udržovaná se vzrostlými stromy, okrasnými keři a travnatým povrchem.
V ceně je kompletní stavební dokumentace s veškerým povolením. Po dokončeni rekonstrukce cena domů bude kolem 25 ml. Okolí města nabízí možnosti příjemných procházek a pohybu v přírodě. Výhodou je rychlá dostupnost do hl. města Prahy autobusem nebo osobním vozem dálnice D1.
Rádi Vám pomůžeme s financováním koupě této nemovitosti. Výhodou dvougeneračního bydlení je především finanční úspora.
Pro více informací o této zajímavé nemovitosti neváhejte mne kontaktovat.

Parametry domu

Cena
17 617 100 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právní služby, advokátní úschovy a provize RK
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Skalická, Dobřejovice
ID
0258-NP00772
Stavba
Cihlová
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
855 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Miramar

Bělohorská 1397/36, Praha, Břevnov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Natalya Laykina

Natalya Laykina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dobřejovicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu