Prodej atypického bytu, Kašperské Hory, Šumavská, 81 m2

Šumavská, Kašperské Hory

6 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 883 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kašperských Horách

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Lokalita: nyní dokončená novostavba komfortního apartmánového domu má dobrou adresu na Šumavě - v malebném horském středisku Kašperské Hory 758 mn.m.
Ve městě je perfektní občanská vybavenost (škola, školka, lékařský dům, kino, muzea, knihovna, obchody a restaurace s příjemným posezením). Na okraji města směrem k Amáliinu údolí je moderní SKIAREÁL, vybavený večerním osvětlením sjezdovek a lyžařskou školou s půjčovnou. V létě najdete v okolí mnoho krásných míst dostupných na elektrokolech nebo pěší turistikou.
Staletá historie malého, avšak významného královského horního města a poutavá poloha představují atraktivní turistický cíl. Dnes jsou Kašperské Hory jedním z hlavních šumavských rekreačních center nabízejícím svým návštěvníkům po celý rok příjemně strávený čas s nabídkou kvalitních služeb. Kašperské Hory jsou mimo jiné dějištěm románů a povídek významného šumavského autora Karla Klostermanna. Spisovatelův otec zde působil jako lékař a několik let byl i starostou.
Popis apartmánového domu: bytový dům se dvěma nadzemními podlaží a obytným podkrovím se nachází v jednom z nejpůvabnějších zákoutí Kašperských Hor – v ulici Šumavská. Má skvělou polohu na okraji památkově chráněné zóny – v těsném sousedství krásné krajiny – přitom však jen tři minuty pěší chůze na náměstí. Apartmánový dům je zcela nově zrealizovaný, vyzděný z izolačních tvárnic Lambda zajišťující energetickou úspornost stavby. Dům má energetickou třídu B – úsporná. Celkem je v domě 2 x 12 bytových jednotek. K dispozici jsou i sklepy pro bytové jednotky.
Popis apartmánu: nabízený nový komfortní byt se nachází v 2.NP v podkroví a vyniká prostornou lodžií, z které je nezapomenutelný pohled na panorama šumavských vrcholů a lyžařský areál. Dispozice bytu je 2+kk - vstupní chodba, ložnice, koupelna a obývací pokoj s kuchyňským koutem. Celková výměra bytu je 81,4 m2. Apartmán je pojat jako atypický mezonet – v patře je galerie o výměře 19 m2. K bytu je k dispozici společná kolárna/lyžárna. Nádherná jižně orientovaná lodžie s kouzelným výhledem má výměru 8,4 m2. V obývacím pokoji je připraven komín pro krbová kamna, což je u nových apartmánů výjimečný prvek (jen komín reprezentuje pořizovací náklady cca 250 tis.Kč) – a krbová kamna umí navodit útulnou atmosféru. Koupelna je vybavena sanitou a je zde podlahové vytápění. V chodbě keramická dlažba. Přiznané masivní trámy v obytných prostorech a vnitřní dveře Solodoor z odolného materiálu dotváří komfort apartmánu. Byt je již vybaven nábytkem dle fotografií.
Parkovací místo přímo v uzavřeném areálu. K dispozici je také pergola.

Parametry bytu

Cena
6 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Šumavská, Kašperské Hory
ID
001913KH
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
81 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
81 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Radek Vrhel

Radek Vrhel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje atypických bytů v Kašperských Horách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu