Prodej atypického bytu, Železná Ruda, 132 m2 (ID: 3455667)

Železná Ruda

8 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 270 Kč /za měsíc

(Jedná se o akční cenu, která je platná pouze v případě úhrady nejpozději do 30.6.2024.)

Prémioví partneři v Železné Rudě

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Dovoluji si Vám nabídnout výjimečnou investiční příležitost, prodej krásného apartmánu v malebném horském prostředí, v těsné blízkosti největšího lyžařského areálu Šumavy - Špičák.
Celkovou rozlohou 132 m2 a dvěma samostatnými bytovými jednotkami nabízí tento apartmán ideální kombinaci prostorného a pohodlného bydlení. První jednotka 2+kk, o rozloze 35 m2, disponuje prostornou ložnicí, obývacím pokojem, který je propojen s kuchyní a jídelním koutem, samostatnou toaletou a koupelnou se sprchovým koutem. Druhá jednotka 3+1 má rozlohu téměř 100 m2 a zahrnuje dvě ložnice, prostorný obývací pokoj, kuchyň s jídelním koutem, dvě samostatné toalety, koupelnu se sprchovým koutem a komoru.
Apartmán prošel nedávnou rekonstrukcí, během které byly vybudovány nové toalety, koupelny a kuchyňské linky, což zajišťuje moderní a elegantní prostředí. Vytápění je plánováno pomocí přímotopů, pro které jsou na stěnách připraveny el. zásuvky, dále je možné ve větším z bytů využít k vytápění krb, který se nachází v centrální části a je schopen vytopit bez problému celou bytovou jednotku, a navíc dodává celému prostoru útulnou atmosféru.
Součástí apartmánu je také velká terasa a zahrada o celkové rozloze zhruba 650m2 a zajištěné parkování přímo u objektu.
Tento apartmán představuje nejen luxusní bydlení, ale také skvělou investiční příležitost. Nachází se v atraktivní lokalitě a nabízí široké možnosti využití pro milovníky zimních i letních sportů, turistiky a rekreace, a nabízí jedinečnou možnost získat nemovitost s vysokým potenciálem zhodnocení. Aktuálně je apartmán veden jako "Jiný nebytový prostor", avšak projektová dokumentace k oficiálnímu převodu na bytové jednotky je již zajištěna. Pokud vás tato lukrativní nemovitost zaujala, neváhejte nás kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
8 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Jedná se o akční cenu, která je platná pouze v případě úhrady nejpozději do 30.6.2024.
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Železná Ruda
ID
N130
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
132 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
132 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality MOJE

Klatovská třída 1529/108, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Stanislav Šuchman

Stanislav Šuchman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje atypických bytů v Železné Rudě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu