Prodej rodinného domu, Žďár nad Sázavou, Polní, 270 m2

Polní, Žďár nad Sázavou

7 273 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 34 661 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Žďáře nad Sázavou

Informace k domu

Chcete se svou rodinou bydlet ve vlastním domě poblíž obdivuhodné památky UNESCO?
Kostel svatého Jana Nepomuckého na Zelené hoře ve Žďáře nad Sázavou se nachází pouhých pár kroků od tohoto domu.
Máte rádi procházky do přírody, krásné výhledy a klidné prostředí?
Tak BO! má pro Vás skvělou příležitost k bydlení.

Nabízený řadový rodinný dům se nachází ve velmi žádané lokalitě. Díky své poloze můžete rovnou ze zahrady vyrazit na procházky do okolní přírody. V zimě můžete rovnou na zahradě nasadit běžky, protože za domem už není žádná zástavba, ale pouze pole a louky.

Jedná se o třípodlažní cihlový dům se zahradou z roku 1990 o velikosti 5+1. V přízemí je velká garáž, šatna, chodba s plynovým kotlem, prádelna, WC a samostatný pokoj. Dřevěné točité schody vedou do 1. patra, kde je na jedné straně chodby obývací pokoj s velkým balkonem a samostatný pokoj s kamny na tuhá paliva. Kamna dokážou vytopit celé 1. patro, které je možné uzavřít dřevěnými posuvnými dveřmi. Na druhé straně chodby se nachází kuchyň se spíží, samostatná jídelna a WC. Kuchyň s jídelnou jsou na východní straně a orientované do zahrady. Z jídelny je vchod ven na terasu, odkud si můžete prohlížet krásy přírody a Zelené hory.
Ve 2. patře domu jsou 3 samostatné pokoje. Jeden z pokojů je na východní straně, odkud máte nádherný výhled na celou zahradu a na okolní louky. Dále je zde velká koupelna a samostatné WC.
Dům má 2 menší sklepy a půdní prostory, které slouží k uskladnění věcí.

Velkou výhodou domu je zahrada s krytým bazénem a pergolou, kde lze nerušeně trávit volný čas. Děti můžou volný čas trávit také na 80 metrů vzdáleném dětském hřišti. V blízkosti se nachází mateřská škola a Základní škola Zámek. Ani pro nákupy nebudete muset daleko, pouhých 200 metrů od domu se nachází obchod s potravinami a také autobusová zastávka.
Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat. S vyřízením financování Vám rádi pomůžeme.

Parametry domu

Cena
7 273 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 4. 2024
Adresa
Polní, Žďár nad Sázavou
ID
3949
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
270 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
91 m2
Plocha nemovitosti
145 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 101 lidí

Prodejce

Mgr. Monika Krátká

Mgr. Monika Krátká

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Žďáře nad Sázavou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu