Prodej rodinného domu, Mělnické Vtelno, Mělnická, 283 m2 (ID: 3405113)

Mělnická, Mělnické Vtelno

7 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 36 219 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Mělnickém Vtelně

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně vám nabízíme rodinný dům ve velmi dobrém stavu v části Vysoká Libeň, obec Mělnické Vtelno. Dům s celkovou užitnou plochou cca 183 m² se skládá ze dvou nadzemních podlaží a sklepa, přičemž v přízemí najdeme obývací pokoj, kuchyň, ložnici, koupelnu s WC, tech. místnost a předsíň. V podkroví se nachází 2 ložnice, toaleta a chodba. Kuchyň vybavena lednicí, digestoří, mikrovlnou troubou a kuchyňskou linkou s vestavěnou troubou, sklokeramickou deskou a dřezem. V koupelně se nachází sprchový kout, umyvadlo, toaleta, navíc v podkroví najdeme ještě jeden samostatný záchod s umyvadlem. Dům je vytápěn centrálním topením s elektrokotlem, okna plastová, podlahy v obytných místnostech plovoucí, v koupelně, na záchodě a v předsíni je keramická dlažba. Objekt prošel cca před deseti lety rekonstrukcí, která uvedla dům do dnešního stavu, který splňuje všechny náležitosti pohodlného bydlení. Nemovitost je napojena na veřejné sítě elektřiny a vodovodu, vnitřní kanalizace svedena do jímky a na zahradě se dále využívá užitková voda z vlastní studny. Na pozemcích s celkovou plochou 755 m² najdeme také stodolu s užitnou plochou cca 100 m², která stejně jako hlavní objekt prošla rekonstrukcí a skládá se z dílny, skladovacího prostoru s vjezdovými vraty a dvou místností v podkroví. Z upravené a kompletně oplocené zahrady je také přístup do sklepa, kde se nachází jedna místnost s plochou cca 10 m².
Vysoká Libeň je částí obce Mělnické Vtelno a leží 15 km od Mělníka, 20 km od Mladé Boleslavi a 35 km od Prahy, tedy v dobré dojezdové vzdálenosti do těchto měst. Neváhejte a přijeďte se podívat na tuto opečovávanou nemovitost, která by se mohla stát vaším novým domovem či útulnou chalupou.

Parametry domu

Cena
7 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Mělnická, Mělnické Vtelno
ID
22/2023
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
283 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
755 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 53 lidí

Prodejce

Jan Cemper

Jan Cemper

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mělnickém Vtelně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu