Pronájem kanceláře, Znojmo, náměstí Svobody, 280 m2 (ID: 3406064)

náměstí Svobody, Znojmo

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Znojmu

Informace k nemovitosti

Nabízíme k pronájmu jedinečný prostor, vhodný pro větší firmu pracující formou open office nebo pak členěním rozdělit na menší části. Jedná se o pěkný prostor v 1.patře, který dříve sloužil jako bankovní hala a klientská zóna. Prostory je možné využívat tak jak jsou nebo je upravit a uspořádat dle potřeb konkrétního nájemce. Budova je prestižní nejen svým provedením, ale i umístěním a dále pak i samotnými nájemci, je zaměřená jak administrativně, má v přízemí pobočku Komerční banky, tak i lékařským směrem, v 1.patře je ordinace lékařky a nové moderní plazmacentrum. Ve 2.a 3. patře jsou nájemci různých administrativních oborů, notářská kancelář, advokátní kancelář, realitní makléř, hospodářská komora, zdravotní pojišťovna..... Do budovy i do všech pater je možnost bezbariérového přístupu. V okolí budovy je taktéž velké množství parkovací ploch za poplatek. Jedná se o rušné a frekventované centrum města.
Samotné prostory jsou vybavené vzduchotechnikou, klimatizací, datovými rozvody, možností zabezpečení a kamerového systému, okna směřují do náměstí, na podlaze je žula v kombinaci s kobercem, k dispozici i kancelářské vybavení- psací stoly, skříně... Celý prostor je velmi dobře přístupný přímo z náměstí přes vstupní halu v přízemí po centrálním schodišti do 1.patra pěšky nebo výtahem a působí velmi reprezentativně.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
náměstí Svobody, Znojmo
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
280 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Miroslava Husová

Miroslava Husová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Znojmu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu