Prodej rodinného domu, Radostice, Prostřední, 100 m2 (ID: 3406078)

Prostřední, Radostice

3 675 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 514 Kč /za měsíc

(včetně všech poplatků a provize RK,, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Radosticích

Informace k domu

Hledáte bydlení s dobrou dostupností do Brna, ale přesto obklopeni lesy a přírodou?
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme rodinný dům v klidné obytné zástavbě obce Radostice.
Dům je v udržovaném stavu k užívání, ale spíše k rekonstrukci podle vlastních představ s možností rozšíření - územní plán v lokalitě povoluje dvě nadzemní podlaží plus podkroví.

Nemovitost disponuje velkou předzahrádkou o výměře 74m2, která může zůstat pro pěstování květin, protože parkování je na ulici před domem dostatek.
V zadní části pak na dům navazují hospodářská stavení, která je možné ponechat, nebo částěčně odbourat a zvětšit si tak zahradu ze současných 192m2 na cca 240m2. Celková plocha je 460m2, zastavěná plocha 194m2 a podlahová plocha kolem 100m2.

Z velké vstupní chodby je vpravo vstup do kuchyně, kde najdete dveře do menší koupelny s vanou a do dalšího neprůchozího pokoje.
Vlevo potom jeden průchozí pokoj může sloužit jako obývák a další neprůchozí jako ložnice.
Rovně z chodby vejdete do přístavku s toaletou, spižírnou a přístupem do sklepa.
Na dvoře se potom nachází místnost nabízející využití jako dílna, prádelna, sauna, co Vás napadne.
Vedle ní najdete schody do podkroví, které nabízí další možnosti rozšíření a využití. Krovy i střecha jsou v dobrém stavu.
Okna jsou původní kastlová, podlahy dřevěné nebo dlažba. Dům je v přední části podřezaný a rozvody jsou z velké části původní včetně elektrických měděných. Dům je připojen na obecní kanalizaci. Topení je řešeno elektrickými přímotopy, ale plyn je zaveden do skříňky na hranici pozemku.

Stavba a rekonstrukce domu by zároveň byla ideálním adeptem na čerpání až 50% dotace nákladů na nové topení, zateplení a dalších ze státního programu Oprav Dům Po Babičce - podrobnosti na webu NZÚ https://novazelenausporam.cz/predstaveni-oprav-dum/

Obec Radostice je klidným místem pro bydlení, nachází se zde základní a mateřská škola, knihovna, obchod, kadeřnictví, veterina, 1x týdně ordinace praktického lékaře, dvě restaurace, cukrárna, fotbalové i dětské hřiště a nespočet možností k procházkám v přilehlém přírodním parku Bobrava. Další občanskou vybavenost najdete v 5 kilometrů vzdálených Střelicích a do Brna se dostanete autem do dvaceti minut. Dobré spojení tam pak nabízí vlak i dvě různé autobusové linky.

Neváhejte mě kontatkovat pokud máte jakékoliv dotazy či zájem o prohlídku. Zvlášť prodáváme také zadní část parcely o výměře 250m2, která je zároveň stavebním pozemkem s možností výstavby dalšího RD v severní části.

Parametry domu

Cena
3 675 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně všech poplatků a provize RK,, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Prostřední, Radostice
ID
00394
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
457 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Adam Stuchlík

Adam Stuchlík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Radosticích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu