Prodej rodinného domu, Jaroměřice, 98 m2 (ID: 3406253)

Jaroměřice

1 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 148 Kč /za měsíc

(Konečná cena, neplatíte provizi!)

Prémioví partneři v Jaroměřicích

Informace k domu

Nabízíme Vám ke koupi řadový koncový rodinný dům v klidné části obce Jaroměřice.
Jedná se o dům v původním stavu s dispozicí 1+1, s uzavřeným dvorkem, dřevníkem, rovinatou zahradou, sklepem a prostornou půdou.
K dispozici jsou následující inženýrské sítě: veřejný vodovod, elektřina, veřejná kanalizace i přípojka zemního plynu (aktuálně je odpojen plynoměr).
Celková užitná plocha domu vč. příslušenství (půda, sklep, dřevník) je 115 m2, celková plocha rovinatého pozemku je 456 m2.
dispozice domu je následující: vstupní chodba (2 m2), spíž se schody na půdu (3 m2), kuchyně (14,2 m2), pokoj č. 1 (18 m2), koupelna s WC (8,6 m2), dřevník (17 m2), sklep (7,4 m2) a půda (45 m2). V kuchyni se nachází kachlová kamna.
Vytápění domu bylo dříve řešeno zemním plynem, aktuálně kamny na tuhá paliva a kachlovými kamny. PENB nebyl dodán, proto uvádíme třídu G.
Výhodou domu je jeho lokalita na okraji obce, zahrada s výhledem do okolí, udírnou a vodovodem. Dobrá dopravní dostupnost do Jevíčka či Velkých Opatovic (vzdáleny cca 3,5 km a cca 6 km), kde naleznete veškerou občanskou vybavenost (školy, školky, obchody, restaurace, vlakové i autobusové nádraží).
Obec Jaroměřice ležící cca 4 km od Jevíčka na hranicích Pardubického a Jihomoravského kraje, překvapí bohatým historickým odkazem, aktivním děním a krásnou přírodou Drahanské vrchoviny. Nachází se zde základní škola, mateřská škola, dvě fotbalové hřiště, sportovní hala, kluziště, tenisové kurty, letní koupaliště cca 1,5 km od obce, obchody, lékaři, služby, restaurace apod. Obec Jaroměřice je vzdálena cca 29 km od okresního města Svitavy, cca 51 km od města Olomouc, cca 59 km od města Brna.

Prodávající si vyhrazuje právo určit kupujícího dle vlastních zvolených kritérií.

Parametry domu

Cena
1 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Konečná cena, neplatíte provizi!
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Jaroměřice
ID
196323JaK
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
98 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
98 m2
Plocha nemovitosti
456 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TAJOVSKÝ reality

Kpt. Jaroše 157/5, Boskovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 48 lidí

Prodejce

Infolinka RK

Infolinka RK

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jaroměřicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu