Prodej rodinného domu, Staříč, 403 m2 (ID: 3408411)

Staříč

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Staříči

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji reprezentativní rodinnou vilu v obci Staříč.  Vila je dominantně posazena na horizont jižního svahu s úchvatným rozhledem na rozsáhlou zahradu pod ní a výhledem na okolní krajinu a Beskydy s Lysou Horou.
Stavba byla v roce 2002 pojata velmi velkoryse a nabízí se tak možnost získání velmi nadstandartních prostor jak uvnitř domu, tak kolem něj. V letní sezóně zejména bazén (zn.Desjoyaux) o velikosti 9x4,5 m, ve kterém si i náročný plavec pohodlně zaplave a rozměrná laubová terasa, umožňují plnohodnotný relax a společenský život.
Celá vila je totiž koncipovaná přesně tímto způsobem. Za zdůraznění stojí zejména spodní část domu s velmi rozměrnou obývací halou, jejíž dominantou jsou velké dvoukřídlé posuvné dveře a stylový mramorový krb. Takový prostor umožňuje opravdu mnoho způsobů jeho využití. Vrchní část vily je potom rozdělena na 2 části, kdy jedna část obsahuje 3 pokoje s velkou koupelnou a druhá část je samostatná bytová jednotka složena z většího obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnicí, šatnou a koupelnou s WC. To lze využít např. pro samostatné bydlení dětí nebo prarodičů, kteří chtějí mít vlastní soukromí.
Ve všech ohledech tato vila nabízí dostatek prostoru pro každého člena domácnosti, příjemné zázemí s jedinečnou atmosférou. Zahrada byla budovaná se záměrem nejen pro okrasu, ale také jako prostor mít malou vlastní farmu. Zajímavé může být pro někoho také to, že střecha vily má ideální polohu, velikost i sklon na umístění min. 10 kWp FVE a je tak možno dosáhnout výrazně nízkých nákladů na bydlení. Vzhledem k jižnímu svahu pozemku jsou však v tomto směru možnosti daleko větší. 
Z důvodu prozatímní neexistence energetického štítku uvádíme štítek G – mimořádně nehospodárná.
Pozemky, které se s vilou nabízejí k prodeji, je možno dle územního plánu obce využít k výstavbě individuálního bydlení. Máte tak možnost realizovat další výstavbu např. pro děti nebo jiné členy rodiny, což byl původní záměr současného majitele. Samozřejmě lze využít tuto možnost také investičním způsobem. Při současných cenách stavebních pozemků a potenciálu cca 5.000 m2 může být i takový záměr velmi zajímavý.
V případě náročnějšího zájemce lze jednat i o koupi dalších, sousedních pozemků v celkové výměře přes 10.000 m2
Součástí koupě může být převzetí části hypotečního úvěru s úrokovou sazbou 2,12 % p.a.
Bližší informace k ceně Vám rádi sdělíme výhradně po obdržení Vaší písemné poptávky v odpovědním formuláři pod tímto inzerátem s platným telefonním číslem, na které se Vám následně ozveme. 
 
 
 

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Staříč
ID
8805_733_185
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
403 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
5643 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Realex Finance

Zengrova 1134/88a, Ostrava, Vítkovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 39 lidí

Prodejce

Call asistent

Call asistent

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Staříči?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu