Prodej pozemku pro bydlení, Česká Lípa, 5201 m2 (ID: 3410483)

Česká Lípa - Heřmaničky

4 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 398 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v České Lípě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k pozemku

Hledáte krásné a klidné místo s velkorysým pozemkem, kde byste si rádi postavili svůj vysněný dům s velkou zahradou a zároveň jste byli jen pár minut od města? Pak mám pro vás tuto jedinečnou nabídku prodeje souboru dvou pozemků k bydlení o celkové výměře 5 201 m2 v Heřmaničkách u Dobranova.
K prodeji vám nabízíme pozemek č. 1 a 3 dle nového geometrického plánu k dělení parcel, kdy pozemek č. 1 bude o výměře 770 m2 a pozemek č. 3 o výměře 4 431 m2. Dle územního plánu města Česká Lípa je pozemek č. 1 zastavitelný a to obytnou zástavbou venkovského typu. Přilehlý pozemek č. 3 je vhodný svou velikostí např. k vybudování velké zahrady. V sousedství se nachází pastviny s koňmi a parcely se nachází na konci zastavitelného území v Heřmaničkách. Za pozemky tedy již nelze stavět. Na prodej je zde další soubor dvou pozemků k bydlení a to č. 2 a 4. Součástí prodeje je i budoucí příjezdová komunikace mezi oběma pozemky, jenž bude ve společném spoluvlastnictví nových majitelů. Pozemky lze koupit společně za výhodnější cenu.
K budoucí stavební parcele č. 1 je již přivedena elektřina, je zde vybudován vrt na vodu a bylo vydáno stavební povolení na čističku odpadních vod, které ale již bohužel pozbylo platnosti.
Oba pozemky jsou rovinaté, na slunném místě a jsou přístupné z asfaltové komunikace vedoucí přes Heřmaničky. Kolem vede cyklistická stezka č. 3054 a nedaleko je také Heřmanický rybník. Autobusová zastávka je vzdálená 250 m. Pozemky spadají do CHKO Kokořínsko – Máchův kraj.
Pro lepší představu možností budoucí zástavby předkládáme vizualizaci možného řešení. Vizualizace slouží pouze jako inspirace. Budoucí podoba a případná povolení jsou plně v rukou nového majitele a k tomuto účelu kompetentních úřadů.
Nenechte si ujít toto krásné místo, kde najdete klid a pohodu slunných rán při kávě s pohledem na pastviny s pasoucími se koňmi.

Pokud vás tato nabídka zaujala, tak mne neváhejte kontaktovat prostřednictvím odpovědního formuláře pro domluvení prohlídky.

Parametry pozemku

Cena
4 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Česká Lípa - Heřmaničky
ID
0224-NP01180
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
5201 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Living

U Synagogy 2983, Česká Lípa

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Dominika Kornová

Dominika Kornová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v České Lípě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu