Prodej rodinného domu, Písařov, 120 m2 (ID: 3410624)

Písařov

2 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 059 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Písařově

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Vstupte do příběhu svého nového života v tomto domě v srdci malebné obce Písařov. Kousek od všeho, co potřebujete, tato nemovitost nabízí nejen pohodlí a klid, ale také příležitost vytvořit si vlastní domov nebo příležitostné rekreační bydlení s výhledem na krásy přírody.

Otevřete dveře tohoto domu a vstupte do prostorného obydlí o velikosti 3+KK.
Z chodby je vstup do koupelny s vanou pro relaxaci po náročném dni. Samostatné WC dodává další úroveň komfortu pro obyvatele, nechybí zde ani špajz.

V přízemí vás uvítá kuchyně s jídelním koutem a útulný obývací prostor kde Vás hřeje teplo kamny na tuhá paliva. Odtud vedou dveře do ložnice kde je dost prostoru na skříně, které každý z nás uvítá jako úložný prostor.

Vytáhněte se do podkroví, kde se nachází letní místnost! A co víc, tato oblast nabízí potenciál pro budoucí rozšíření o další místnosti dle vašich představ.

I přesto, že nyní není zcela modernizovaný, poskytuje vám neopakovatelnou šanci realizovat vlastní vize a sny o bydlení.
Zohlednění nutné rekonstrukce je reflektováno v ceně této nemovitosti. Právě tato transparentnost nám umožňuje nabídnout vám možnost vytvořit si z tohoto domu skvostné a moderní obydlí.

Kromě interiéru láká venkovský život také prostorná zahrada v mírném svahu, která je dokonale oplocená pro váš klid a bezpečnost.
Podle platného územního plánu je tato zahrada vyhrazena jako plocha pro venkovské bydlení, což otevírá možnosti pro budoucnost.
Díky této poloze máte jedinečnou příležitost jednat o přistavění dalšího venkovského stavení, které bude nejen doplňovat atmosféru okolní krajiny, ale také zvýší potenciál tohoto pozemku. To přináší volnost pro ty, kteří sní o vlastním rustikálním domově s půvabem venkovského prostředí.

Tento dům není jen střechou nad hlavou – je to místo, kde začíná váš příběh. Uvolněte se, těšte se na klidné večery v objetí přírody a společně s rodinou tvořte nezapomenutelné vzpomínky.

Písařov je více než pouhá obec – je to komunita s veškerým občanským vybavením. Základní škola, mateřská škola, obchod s potravinami, a pro milovníky čerstvého masa je tu také prodejna. Budova obecního úřadu slouží nejen k administrativě, ale i k pořádání kulturních a sportovních událostí, a dokonce k zajištění poštovních služeb.

Přítomnost značené cyklo a pěší trasy umožňuje průzkum okolní krajiny, zatímco v zimě si můžete užít běžkařskou trasu. Pro milovníky zimních radovánek jsou v dosahu i lyžařské vleky.

Pokud jste připraveni zavítat do tohoto jedinečného domu, kontaktujte nás a dovolte nám být průvodcem na cestě k vašemu novému domovu. Vaše nová kapitola začíná právě zde.

Parametry domu

Cena
2 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 5. 2024
Adresa
Písařov
ID
28
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
1640 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 31 lidí

Prodejce

Bronislava Švédová

Bronislava Švédová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Písařově?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu