Prodej rodinného domu, Librantice, 96 m2 (ID: 3412049)

Librantice

6 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 972 Kč /za měsíc

(v ceně kompletní právní služby, včetně vkladů kupních smluv na katastr, neplatíte provizi za zprostředkování)

Prémioví partneři v Libranticích

Informace k domu

Zahajujeme prodej nového projektu Librantice a nabízíme prodej nízkoenergetických rodinných domů UNO, které se již několik let těší největší oblibě.

Dispozice domu 4+1 s užitnou plochou téměř 100 m2, s velkou zahradou 422 m2 poskytují dostatek prostoru pro spokojený život celé rodiny.

V přízemí se nachází vstupní hala, prostorný obývací pokoj s terasovými dveřmi na zahradu a účelně oddělenou kuchyní. Nechybí zde krbový komín. Kromě toho je v přízemí praktická koupelna se sprchovým koutem a toaletou a komora připravená pro umístění pračky.

V patře je hlavní ložnice, dva samostatné dětské pokoje a další koupelna s vanou a druhou toaletou. Jednotlivé místnosti propojuje galerie, kam je možné umístit šatník. Pro práci, studium i zábavu jsou koncové rozvody multimédií ve všech pokojích.

Dům bude za uvedenou cenu kompletně stavebně dokončen, připraven k realizaci vytápění, koncových prvků elektroinstalace a k individuálnímu výběru interiéru - obkladů, dlažeb, zařizovacích předmětů, podlahových krytin a interiérových dveří. Nový majitel si dům může dokončit podle svých představ. Případně je možné si dokončení výše uvedených prací přiobjednat - zajistíme pro vaše pohodlí dokončení celé stavby na klíč, včetně kolaudace a zápisu dokončené stavby do katastru.

Cena je konečná včetně pozemku, přístupového chodníku, parkovacích míst, inženýrských sítí na pozemku a DPH.

Součástí našich služeb je zajištění nejvýhodnější hypotéky, a to zdarma, a zajištění zvýhodněné ceny kuchyňské linky zn. Oresi včetně spotřebičů.

Strategická poloha Librantic zajišťuje svým obyvatelům klidný život v přírodě bez ruchu města, které je však dostupné jen 10 minut cesty autem. Můžete si tedy dopřát klidu s možností využívat všechny benefity, které velké krajské město Hradec Králové nabízí.

Výborná dopravní dostupnost – přímé autobusové spojení s Hradcem Králové, případně je možné využít cyklostezku až do centra města. Nechybí ani kompletní občanská vybavenost – v obci se nachází základní a mateřská škola, samoobsluha, obecní úřad, zubní ordinace, praktický lékař, knihovna, tenisové a volejbalové kurty, hospůdka "Na Hřišti", vyhlášený golfový areál ''Na Vrších'' s golfovou školou pro děti i dospělé.

Přijeďte se podívat do Centra vzorových domů, navštivte náš nový vzorový dům UNO a projděte si dům svých snů na vlastní oči - canaba.cz

Parametry domu

Cena
6 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
v ceně kompletní právní služby, včetně vkladů kupních smluv na katastr, neplatíte provizi za zprostředkování
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Librantice
ID
01397
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
96 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
422 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

CANABA a.s.

Štětkova 1001/5, Praha, Nusle

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Gabriela Sousedíková

Gabriela Sousedíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Libranticích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu