Prodej skladu, Nový Bydžov, 1. máje, 23838 m2

1. máje, Nový Bydžov

23 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 111 994 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Novém Bydžově

Informace k nemovitosti

Prodáme zpevněný pozemek o celkové výměře 23.838 m² určený pro průmyslovou výrobu a skladování v obci Nový Bydžov.

Na pozemku se nacházejí tři stavby v podprůměrném technickém stavu: objekt garáží 922 m2 (celkem 10 velkých a 6 menších garáží), montovaná ŽB hala 508 m2 a montovaná ocelová dvoulodní hala 1.708 m2. Energetická náročnost budov G.

Inženýrské sítě: elektrická energie: VN na pozemku; pitná voda: ANO, ze sousedního areálu (zajištěno věcným břemenem), městský řad cca 100 m od hranice pozemku; zemní plyn: STL cca 100 m od hranice pozemku; kanalizace: městský řad cca 100 m od hranice pozemku. Přístup na pozemek je zajištěn služebností cesty a stezky přes sousední areál a na severním okraji pozemku se nachází komunikace v majetku obce.

V územním plánu je celý pozemek veden jako Plochy výroby a skladování – lehký průmysl – VL; hlavní využití: průmyslová výroba a skladování, kde negativní vliv nad přípustnou mez nepřekračuje hranice areálu s výjimkou související dopravy; přípustné využití: pozemky staveb lehké průmyslové výroby, výrobních služeb a řemeslné výroby, pozemky staveb pro skladování, pozemky staveb zemědělské výroby rostlinné, pozemky staveb pro krátkodobé skladování odpadů (sběrné dvory), pozemky dopravní a technické infrastruktury pro obsluhu řešeného území.

Poznámka 1: Pozemek je zatížen smluvním předkupním právem pro vlastníka sousedního areálu.
Poznámka 2: Dopravník a silo u montované ocelové haly, ČS PHM ani trafostanice s rozvodnou viditelné na fotografiích nejsou předmětem prodeje.

Parametry nemovitosti

Cena
23 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
1. máje, Nový Bydžov
ID
N01040
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Špatný
Plocha užitná
23838 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
23838 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

GENERA s.r.o.

Husova 1354/49, Liberec I-Staré Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

GENERA s.r.o.

GENERA s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje skladů v Novém Bydžově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu