Prodej rodinného domu, Číčovice, 403 m2

Číčovice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Číčovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Místo má skvělou dopravní dostupnost Prahy, obec se nachází v blízkosti exitu 5 z dálnice D7. Dojezdová vzdálenost autem na Zličín i na Prahu 6 je přibližně 15 minut. V sousední obci Středokluky funguje mateřská, základní škola a pošta. Číčovice jsou známé díky skvělé restauraci a penzionu V polích a jezdeckému centru Dvůr Hoffmeister. Okolí je protkáno cyklostezkami a známý výletní cíl hrad Okoř.


Novostavba nadčasové rodinné vily o dispozicí 7+kk je položená na kopci s výhledem na krajinu, obklopená krásnou rozlehlou zahradou. Velkorysá stavba se sedlovou střechou je navržena ve tvaru písmene H a díky tomuto řešení poskytuje chráněný soukromý prostor. Součástí profesionálně vysázené a vzrostlé zahrady je luxusní nerezový bazén s posuvnou terasou a zahradní domek s letní kuchyní.

Vstupní podlaží na úrovni zahrady je tvořeno předsíní, do krovu otevřeným víceúčelovým prostorem, sloužícím současně jako obývací pokoj s krbem, kuchyní a jídelnou. V tomto podlaží nalezneme také pracovnu, pokoj pro hosta se samostatným vstupem, tři technické místnosti, tři toalety a garáž pro dva automobily. Z hlavního obytného prostoru vede schodiště do horního “ložnicového” patra.


Druhé nadzemní podlaží je lemováno otevřenou galerií. Nachází se zde čtyři ložnice, dvě koupelny a dvě šatny.

Křídla domu jsou orientována západním, jižním a východním směrem. Díky této výborné orientaci prochází slunce domem v průběhu celého dne a vytváří krásné světelné obrazce.

Zahrada, která byla navržena architekty Terezou Kvítkovou a Vítem Beranem, je plně osázená vzrostlými stromy a květinovými záhony a poskytuje obyvatelům domu intimní místo pro odpočinek. V horní části pozemku, přímo u výstupu z hlavní obytné části domu je umístěna částečně krytá terasa a nerezový bazén 3,5 x 9 m s dřevěnou posuvnou terasou. Součástí pozemku je zahradní domek 15x4 m s pergolou, letní venkovní kuchyní a ohništěm.


Dům byl navržen renomovaným arch. studiem Kaňka + Partners. Špičkové vybavení zahrnuje nejmodernější tepelné čerpadlo se záložním elektrickým kotlem, podlahové vytápění, dřevěné podlahy s třívrstvou nášlapnou vrstvou, dřevohliníkové rámy oken, na míru vyrobený vestavěný nábytek, kuchyňskou linku od studia Anglická sezona a mnohé další. Dům je v energetické třídě A. 


Nejmodernější tepelné čerpadlo se záložním elektrickým kotlem, bazén nerez 3,5 x 9 m s posuvnou dřevěnou terasou a s podzemní místností pro technologii, akumulační jímka dešťových vod, krb na dřevo s krbovou vložkou a odkouřením komínovým průduchem.

Kazetové a prosklené Interiérové dveře z masivního dřeva, okna dřevohliníková s izolačním trojsklem, příprava pro skleník.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Číčovice
ID
524117
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
403 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
3183 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LEXXUS, a.s.

Na Poříčí 2090/2, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Číčovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu