Prodej rodinného domu, Vimperk, Pasovská, 500 m2

Pasovská, Vimperk

4 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 352 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Vimperku

Informace k domu

Exkluzivně vám představujeme prodej 4 podlažního bytového domu v atraktivní lokalitě v ulici Pasovská ve Vimperku. Tento dům, kde původně byly tiskárny se nachází v památkové zóně Vimperka, nedaleko hlavního tahu do SRN. Jedná se o zděnou budovu postavenou cca před 100 lety (zast. pl. 245 m2, podlahová plocha 500 m2), která je velmi členitá jak půdorysně tak i výškově, neboť je vybudována u skalního masívu. Uvnitř jsou nosné ocelové sloupy, které vynášejí průvlaky, do nich a obvodových stěn jsou upnuty stropní dřevěné trámy. V severní části jsou pak stropy železobetonové, trámové. V 1. NP se nachází vstupní prostory, bývalé skladovací prostory, schodiště a výtahová šachta. V 2. a 3. NP jsou velké haly cca 150 m2, hygienická zařízení, kanceláře, schodiště a výtahové šachty. Dům je napojený na veřejnou kanalizaci a vodovod. Na jihozápadní straně domu je umístěn HUP, ze kterého jsou potrubím napojeny jednotlivé plynové kotle v každém podlaží. EL. 230/380 V.
Nabízená nemovitost je vhodná k rekonstrukci a čeká na zájemce, kteří hledají vhodné místo pro investici, podnikání i pro život a zároveň mají chuť pro vlastní úpravy a invenci. (např. kavárna s ubytováním, penzion, možnost vybudování více apartmánů či bytových jednotek aj.). Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost investovat do nemovitosti s historií a potenciálem pro dlouhodobý výnos.
Dům je situován v klidné lokalitě s nezaměnitelným půvabem a zároveň v blízkosti kompletní občanské vybavenosti jako obchodů, škol, školky aj., což zajišťuje snadný přístup ke všem potřebným službám. Díky skvělé dopravní dostupnosti autobusovými a vlakovými spoji, je poloha brány Šumavy Vimperka ideální jak na bydlení, tak i na investici.
Neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku tohoto bytu a objevte jeho skrytý potenciál.
Koupi lze financovat hypotéčním úvěrem či stavebním spořením, s tím vším Vám velmi rádi pomůžeme.

Parametry domu

Cena
4 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Pasovská, Vimperk
ID
8977bd24
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
425 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
500 m2
Plocha nemovitosti
425 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEMO reality, s.r.o.

Kostelní náměstí 17, Prachatice I

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Růžena Machartová

Růžena Machartová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vimperku?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu