Prodej rodinného domu, Vimperk, Kostelní, 70 m2 (ID: 3454980)

Kostelní, Vimperk

4 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Vimperku

Informace k domu

Hledáte klidnou lokalitu k bydlení, rekreaci či hledáte investiční záměr? Dovoluji si Vám nabídnout dům s historií v centru města Vimperk. Nechte se i vy okouzlit městem, kde se snoubí šumavská příroda, historie, pohostinnost a řemeslná zručnost místních obyvatel.
Nabízíme Vám dům, kde naleznete dvě plnohodnotné bytové jednotky. V přední části domu naleznete garsoniéru o celkové velikosti 31,4 m2. Bytová jednotka je plně vybavena a veškerý nábytek je součástí prodeje. V druhé části domu se nachází byt o dispozici 2+kk o celkové výměře 39m2. Každý byt ma vlastní vchod a možnost využívat zahradu. Celková plocha pozemku je 239m2. V zadní části naleznete bývalou maštal a suchý záchod.
Vnitřní část domu byla kompletně zrekonstruována. Rekonstrukce probíhala průběžně od roku 2020.
Dům je napojen na vodovodní městský řád a kanalizaci. Vytápění je zde řešeno elektrokotlem. Do domu je zaveden plyn. Dále zde naleznete garáž a sklep k uložení sezónních věcí.
Nemovitosti lze financovat prostřednictvím hypotečního úvěru. Nezávazně Vám připravíme nabídku možného financování. Pouze u nás vám zajistíme moderní financování až na 35 let, bez ohledu na věk a prokazování příjmů, či nutnosti předkládat daňové přiznání (u podnikatelů).
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N103464.

Parametry domu

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Kostelní, Vimperk
ID
N103464
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
70 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
239 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Mgr. Miroslava Bauerová

Mgr. Miroslava Bauerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vimperku?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu