Prodej rodinného domu, Nýdek, 18 m2

Nýdek

9 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 46 704 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Nýdku

Informace k domu

Předmětem prodeje je rodinný dům v obci Nýdek. Dům je situován na jižním svahu s nádherným výhledem do údolí a na okolní Beskydy. Jedná se o přízemní částečně podsklepený rodinný dům s půdorysem sestávajícím ze dvou obdélníků tvaru L. Celkové půdorysové rozměry jsou 14.9 m x16.4 m. Objekt je situován přibližně na středu parcely. S ohledem na sklon terénu je budova řešena tak ,že do přízemí i do suterénu je přístup z úrovně terénu.
Dům má sedlovou střechu. Krytina je z betonových tašek.
V přízemí jsou tyto místnosti: zádveří, chodba se schodištěm, obývací pokoj s kuchyní, WC, ložnice a pokoj s na navazujícími koupelnami a další samostatný pokoj. Součástí obývacího pokoje jsou krbová kamna značky Romotop. Kromě hlavních vstupních dveří je přístup do zahrady i z obývacího pokoje přeš Francouzské dveře. Z ložnice a obou pokojů je přístup na balkóny. V domě byly provedena obměna kuchyňské linky včetně spotřebičů nové podlahy v pokojích a instalace nového nábytku. Interiér domu působí vzdušným a otevřeným dojmem.

V suterénu byl původně pokoj pro hosty s velkou halou. V tuto chvíli je suterén využíván jako další bytová jednotka. V suterénu je také technická místnost a prádelna. Do suterénu se lze dostat po schodišti nebo přes francouzské dveře ze kterých vyjdete na terasu s bazénem.
Objekt je vytápěn ústředním topením ,které je připojeno k tepelnému čerpadlu vzduch voda LG o výkonu 12 KW. Fotovoltaika o výkonu 22 KW s kapacitou baterií 14.5 KW. akumulační nádoba 200l. V kotelně je také kotel na pelety s automatickým podavačem a také el boiler o kapacitě 200l. Nádoba na septik má 25 m3.
K rodinnému domu náleží garáž do ,které zaparkujete dvě auta vedle sebe.
Pro další informace mě prosím kontaktujte telefonicky. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry domu

Cena
9 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Nýdek
ID
129325
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
200 m2
Podlahová plocha
18 m2
Plocha nemovitosti
2514 m2
Elektřina
230V
Odpad
Jímka
Topení
Jiné
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Garáž
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Daniel Bučko

Daniel Bučko

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Nýdku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu