Prodej rodinného domu, Nýdek, 160 m2 (ID: 3304720)

Nýdek

6 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 883 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Nýdku

Informace k domu

Nádherná nemovitost v srdci oblíbené obce Nýdek, s neopakovatelným výhledem!

K prodeji Vám nabízíme jedinečnou nemovitost v prestižní části obce Nýdek, která se může pochlubit svým slunným postavením a fascinujícími panoramaty okolní krajiny. Představte si každodenní výhled na okolní hory.

Je třeba zmínit, že se jedná o jednu z posledních takto rozlehlých parcel v nejžádanější lokalitě v Nýdku. Celková rozloha pozemků je 10 744 m².

Dům o podlahové ploše cca 160 m² je dobrým základem pro rekonstrukci dle vašich představ. Uvnitř najdete 7 prostorných pokojů rozložených do dvou nadzemních podlaží, včetně kuchyně.
Ze všech pokojů je nádherný výhled do přírody a na panorama Beskyd. Dům je kompletně podsklepen a nabízí tak spoustu úložného prostoru. Vedlejším bonusem je tradiční stodola, která nabízí řadu dalších možností využití. Součástí stodoly je také garáž a dílna.

Dům je napojen na elektřinu, jedna ze dvou studen zásobuje dům vodou. Inženýrské sítě jako vodovodní řád a plyn jsou vedeny na hranici pozemku, podél obecní komunikace.

Poloha nemovitosti v obci Nýdek je ideální nejen pro milovníky přírody, ale i pro ty, kteří hledají pohodlný přístup k modernímu městskému životu.
Město Třinec s jeho mnoha volnočasovými možnostmi je vzdáleno jen 8 km.
V mžiku jste na dálnici, díky které se pohodlně dostanete do okolních měst - Frýdek-Místek, Ostrava...
Mateřská i základní škola jsou vzdáleny cca 650 m od domu.

Na domě již proběhla částečná výměna oken za plastová, pouze ve dvou pokojích ještě zůstaly dřevěné kastlíkové okna. Vytápění domu je řešeno elektrickým kotlem a kotlem na tuhá paliva.

Tato nemovitost nejenže nabízí možnost vysněné rekonstrukce stávajícího domu, ale je zde i příležitost pro investici a vytvoření něčeho zcela unikátního a nového.

V případě, že vás tato nemovitost zaujala, tak vás rád uvidím na prohlídce.
Nezmeškejte tuto unikátní příležitost pro nádherné bydlení nebo investici s výhledem na budoucnost v jedné z nejlepších lokalit obce Nýdek.

Těším se na Vaši návštěvu.

Parametry domu

Cena
6 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 2. 2024
Adresa
Nýdek
ID
2576
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
160 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
140 m2
Plocha nemovitosti
10744 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 34 lidí

Prodejce

Ing. Miroslav Doležal

Ing. Miroslav Doležal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Nýdku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu