Prodej rodinného domu, Syrovín, 169 m2 (ID: 3421877)

Syrovín

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(DOHODOU)

Prémioví partneři v Syrovíně

Informace k domu

DOHODOU

Rádi Vám představujeme nabídku nízkoenergetické novostavby rodinného domu v obci Syrovín nedaleko Kyjova.

Moderní novostavba byla kolaudována v roce 2023 a nachází se v klidné obci s dlouhou historií.

Pro Vaše pohodlné bydlení nabízí dům dispozici 5+kk s obytnou plochou 169m2. Interiér je vzdušný, moderní a splňuje všechny požadavky na moderní bydlení. V přízemí domu se nachází vstupní prostor s vestavěnými skříněmi, soukromá ložnice s koupelnou, technická místnost, obývací pokoj propojený s plně vybaveným, moderním kuchyňským koutem a jídelnou.

Dominantou celého domu je bezesporu schodiště se skleněným zábradlím a ochozem.

V patře domu jsou vybudovány tři pokoje, koupelna s vanou, samostatné WC, technická místnost, která může být využita i jako šatna. V tomto patře je plno úložného prostor, díky vestavěným skříním. Na dům navazuje venkovní zastřešené posezení s přípravou na venkovní kuchyň. Tady své místo našel i velkorysý sklep na víno. V patře zahrady je dřevostavba, která má přípravu pro saunu a sprchu, tato část navazuje dál na zahradu. Zahrada slouží k odpočinku a relaxaci.

Technickou část domu zajišťuje: vytápění – elektrické podlahové rohože; solární systém na ohřev teplé vody; třívrstvý izolovaný nerezový komín – připravený k instalaci krbových kamen; venkovní elektrické žaluzie – uloženy do ostění oken (možnost ovládat samostatně nebo centrálně); plastová okna trojskla – oboustranně barevná; v patře kročejová izolace – tlumení hluku; leštěná španělská velkoformátová dlažba 1200 x 1200; dlažba VERSACE – pokoje (není studená); interiérové dveře SAPELI - výška 2,1m s magnetickým zámkem; tepelná izolace střechy 80cm; krytina střechy Ruukki Hyygge – maloformátová střešní krytina, která se nyní řadí k moderním architektonickým prvkům, kvalitní švédská ocel; jímka před domem; příprava na saunu a sprchový kout.

Obec Syrovín se nachází nedaleko Kyjova a chřibských lesů. Má dlouholetou historii a vyznačovala se především pěstováním vína. Obec Syrovín má dobrou dostupnost autem a autobusem. V obci jsou k dispozici potraviny a další občanská vybavenost se nachází v nedalekém Kyjově, Ořechově, Žeranovicích nebo Bzenci. Jako cíl svých výletů doporučujeme nedalekou Smraďavku s vodní nádrží Sovín, hrad Buchlov, Buchlovice, tyto místa jsou odsud jako na dlani. Dál je to Uherské Hradiště se svým koupalištěm a kulturou.

Rádi Vám poskytneme další informace na uvedených kontaktech a také na prohlídkách této mimořádné nemovitosti.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
DOHODOU
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Syrovín
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
203 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
169 m2
Plocha nemovitosti
333 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 32 lidí

Prodejce

Kamil Koňařík

Kamil Koňařík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Syrovíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu