Prodej podílu rodinného domu, Mnichov, 200 m2 (ID: 3423365)

Mnichov

580 000 Kč /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Mnichově

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Nabízíme k prodeji jednu polovinu na samostatně stojícím zděném RD a přilehlém pozemku o rozloze 693m2 v rámci insolvenčního řízení. Popis nemovitosti vychází z informací znaleckého posudku:
Do nemovitosti nebyl umožněn přístup, ocenění je provedeno na základě informací dostupných z veřejných zdrojů (mapy, Katastr nemovitostí)a z informací od dlužníka, který je poskytl telefonicky dne 1 1.10.2022. Jedná se o samostatně stojící RD v širším centru obce Pivoň. RD je původního stáří pro účely tohoto ocenění odhadnut na 100 let. RD je zděné a smíšené konstrukce se dvěmi nadzemními patry. l.NPje tvořeno technickým zázemím 2.NPje obytné. Střecha je valbová s dřevěným krovem a krytinou z eternitových šablon. Interiérové schodiště je cihelné. Okna jsou původní dřevěná a částečně platová z r. cca 2006. Stropy jsou dřevěné. Vytápění je lokální kamny na TP. RD je napojen na veřejné rozvody el., vodovod, kanalizace je svedena do septiku. V RD byla provedena částečná modernizace koupelny a byla vyměněna částečně okna za plastová - dle sdělení dlužníka v r. cca 2006. Celkově je dům ve špatném technickém stavu s některými konstrukcemi za hranicí životnosti (krytina, klempířské prvky, původní okna, fasáda...)
Nemovitost je prodávána v rámci insolvenčního řízení vedeného pod značkou KSPL 58 INS 12105/2022 u Krajského soudu v Plzni.
Více informací u makléře nabídky a též ve znaleckém posudku, který je k dispozici.
Více informaci zveřejněno v insolvenčním rejstříku na adrese justice.cz
Uvedená kupní cena za podíl 1/2 na nemovitostech je minimální a nezahrnuje provizi RK ve výši 36.300,- Kč s DPH
Výměry a uvedené údaje jsou pouze orientační

Parametry domu

Cena
580 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
9. 5. 2024
Adresa
Mnichov
ID
0020-NP07993
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Špatný
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
693 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 69 lidí

Prodejce

Ing. Miroslav Hodina

Ing. Miroslav Hodina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky podílu rodinných domů v Mnichově (okr. Domažlice)?


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu