Prodej ubytování, Železná Ruda, 540 m2 (ID: 3430336)

Železná Ruda

7 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 173 Kč /za měsíc

(Cena je včetně provize RK s DPH.)

Prémioví partneři v Železné Rudě

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k nemovitosti

Prodej rekreačního objektu, Hojsova Stráž - Železná Ruda, okr Klatovy.
Nabízíme k prodeji velký podsklepený rekreační objekt s podkrovím, původně podniková ubytovna, naposledy užívaný jako turistická ubytovna. Dům se nachází přímo u hlavní komunikace v Hojsově Stráži v nadmořské výšce 890 m.n.m., v CHKO Šumava.
Objekt má cca 254 m2 zastavěné plochy. Užitná plocha cca 540 m2. Za domem je velká plocha užívaná dříve jako sportoviště. Pozemek o celkové výměře cca 1844 m2. Zdivo smíšené, trámová střešní konstrukce se sedlovou střechou, střešní krytina plechová. Podlahové krytiny prkenné, textilní, keramické dlažby v soc. zázemí, betonové podlahy v 1.PP. Povrchy stropů v podkroví tvořeny dřevovláknitými deskami. Dům je napojen na elektřinu 230 i 400V, není napojen na veřejný vodovod, voda ze studny, veřejný vodovod před objektem, objekt napojen na veřejnou kanalizaci, nelze napojit na zemní plyn. Vytápění centrálním kotlem na pevná paliva a ocelovými žebrovými radiátory, otopný systém nefunkční, lokálně osazena kamna na pevná paliva, ohřev TV v bojlerech. Stáří stavby cca 100 roků. Dům je ve špatném technickém stavu vhodný k rekonstrukci. V obci Železná Ruda kompletní občanská vybavenost, lyžařské vleky, cyklostezky, turistický ruch.
Osada Hojsova Stráž je součástí obce Železná Ruda, Klatovy cca 30 km, Plzeň cca 73 km, Strakonice cca 80 km Sušice cca 43 km, Vimperk cca 70 km. PENB: není zpracován, uvádí se třída G – mimořádně nehospodárná. Kupní cena nemovitosti bez provize RK činí 7 800 000,- Kč. Zástavy na nemovitosti budou vypořádány v rámci dědického řízení.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N103915.

Parametry nemovitosti

Cena
7 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně provize RK s DPH.
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Železná Ruda
ID
N103915
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
540 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Vendula Keltnerová

Vendula Keltnerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Železné Rudě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu