Prodej bytu 2+1, Újezd u Brna, Palackého, 55 m2 (ID: 3431041)

Palackého, Újezd u Brna

5 242 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 982 Kč /za měsíc

(cena včetně provize a veškerých poplatků)

Prémioví partneři v Újezdě u Brna

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje bytu 2+1, který se nachází v žádané lokalitě v  Újezdě u Brna. Jedná se o  byt v OV, který se nachází v 2.NP cihlového bytového domu. K bytu náleží garáž o výměře 40 m2 a zahrada 280 m2.

Celková podlahová plocha bytu je 64,39 m2, užitná plocha 55 m2, dva sklepy o velikosti 6,15 m2 a 3,2 4 m2.  V zahradě je společná studna s čerpadlem k zalévání zahrady. Byt je určen k celkové rekonstrukci. Nachází se ve velmi hezké a klidné části města.

Dispoziční řešení: chodba 3,1 m2, kuchyň 17,4 m2, pokoj 17,4 m2, pokoj 16,7 m2, koupelna 4,0 m2, WC 0,8 m2. Okna jsou zde plastová se žaluziemi, podlahy v pokojích jsou zachovalé dřevěné parkety, na nich jsou položené koberce a PVC.  Kuchyň je prostorná s jídelním koutem. Je zde elektrický sporák s digestoří a elektrický kotel na vytápění. V koupelně je umyvadlo, vana a velké okno s výhledem do zahrady. Toaleta je zvlášť. 

Velkou výhodou k bytu je zahrada, kde můžete pěstovat zeleninu, květiny a samozřejmě ji využit k vlastnímu posezení a grilování. Na jejím konci se nachází ohniště a kůlna. Další velkou výhodou je garáž pro jedno auto, která může sloužit k i k uskladnění věcí. Do garáže také vede boční vchod.

Energetická náročnost nezjištěna, uvádíme tedy třídu G. Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu.

V Újezdě u Brna je veškerá občanská vybavenost (základní škola, mateřská školka, zdravotní středisko, rehabilitační centrum, obchody, sportovní centra a sportoviště, cyklostezky, obecní úřad).

Újezd u Brna je město v okrese Brno-venkov v Jihomoravském kraji. Leží v Dyjsko-svrateckém úvalu, asi 15 km jihovýchodně od Brna.

Parametry bytu

Cena
5 242 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize a veškerých poplatků
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Palackého, Újezd u Brna
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
64 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
55 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Pavlína Procházková

Pavlína Procházková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Újezdě u Brna?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu