Prodej bytu 4+1, Brno - Židenice, 81 m2

Brno, Židenice

6 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 312 Kč /za měsíc

(cena k jednání)

Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji byt o dispozici 4+1 v osobním vlastnictví v Brně městské části Židenice na Vinohradech.
Byt je v 1.patře čtyřpodlažního bytového domu. Celková užitná plocha činí 81,3 m2. Je udržovaný ve velmi dobrém, ale původním stavu a je určený ke kompletní rekonstrukci, což Vám nabízí mnohé možnosti vybudovat si domov podle vlastních potřeb. Vizualizaci pro Vaši lepší představu jsme přiložili k fotografiím.

V jednotce se nachází velký obývací pokoj s prosklenou lodžií orientovanou na jižní stranu s nádherným výhledem na Brno. Dále byt disponuje samostatnou kuchyní, ložnicí a dalšími dvěma neprůchozími pokoji, samostatnou koupelnou s vanou a WC. Technická místnost a prostorná chodba nabízí dostatek úložného prostoru.
Vytápění bytu a ohřev vody je centrální. K bytu náleží prostorný sklep a k dispozici je sušárna a kočárkárna.
Na bytě neváznou žádné právní vady, zástavní práva ani věcná břemena.
Celý dům prošel před 4 lety velmi zdařilou revitalizací, je celý zateplený včetně střechy a původní balkony nahradily prostorné, zasklené lodžie. Chodby a vnitřní prostory domu jsou nové a čisté. Velkou výhodou je bezproblémové parkování na několika parkovištích v bezprostřední blízkosti domu.

Vinohrady jsou obklopené zelení a disponují výbornou občanskou vybaveností. V docházkové vzdálenosti jsou obchodní centra, MŠ, ZŠ, ZUŠ, dětská hřiště, sportovní hala i venkovní sportoviště a nechybí ani restaurace. Z bytu je krásný výhled na Brno, zastávku trolejbusu Bořetická máte na dohled. Odpočinek v přírodě nabízí nedaleký Park Bohumila Hrabala a lesopark Akátky, kousek to máte i na Hády.

Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán, proto uvádíme třídu G.
S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.
Zda je tato nemovitost vhodná právě pro Vás zjistíte na osobní prohlídce. Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitní makléřku.

Parametry bytu

Cena
6 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání
Aktualizováno
19. 3. 2024
Adresa
Brno, Židenice
ID
E244B140
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
81 m2
Patro
1.
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Lodžie
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Pavla Hájková

Pavla Hájková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu